Bahar Candan İşte Benim Stilim’den neden elendi? İşte Bahar Candan’ın elendiği an

Güncelleme Tarihi:

Bahar Candan İşte Benim Stilim’den neden elendi İşte Bahar Candan’ın elendiği an
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 15:57

Son zamanların en çok konuşulan ismi Bahar Candan'ın İşte Benim Stilim'den elenmesinin yankıları sürüyor. Kendine has üslubu ve farklı tarzıyla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, iki sezondur yarışmacısı olduğu İşte Benim Stilim’e sürpriz bir şekilde veda etti. Hem jüri üyeleri hem de yarışmadaki diğer isimlerle sık sık tartışan yarışmacının veda anında da ilginç diyaloglar yaşandı. Bahar Candan’ın İşte Benim Stilim’den elendiği an ve o gün yaşananlar detayda!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim’in 14 Mayıs Pazar günü yayınlanan haftanın finali bölümünde yarışmaya iki isim birden veda etti. Bu isimlerden birinin Bahar Candan olması ise adeta bir şok etkisi yarattı. Programın başından beri yarışmacılar arasında bulunan Bahar Candan, jürinin ortak kararıyla elendi. Ancak izleyiciler, olaylı yarışmacının vedasında da ilginç diyaloglara şahit oldu. İşte, 14 Mayıs tarihli bölümü kaçıranlar için Bahar Candan’ın elendiği an ve yaşananların özeti!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim büyük final öncesi eleme formatında değişikliğe gitti. Bu nedenle jüri üyeleri istedikleri isimleri puanlamaya gerek duymadan eleme adayları gösterebiliyordu. Yeni formatın ilk uygulaması ise 14 Mayıs Pazar günü yapıldı. Bir haftayı değerlendiren jüri üyeleri Emine, Duygu, Vefa ve Bahar Candan’ı eleme adayı olarak gösterdi. Bahar Candan ismini duyunca çılgına döndü. Jüriye 'Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz?' deyip ağlamaya başladı. İşte Benim Stilim'de elenen isim Bahar Candan oldu.

Haberin Devamı

Bahar Candan elendiğini duyunca; 'Yani siz değil ben kendimi eliyorum' dedi. Kemal Doğulu da; 'Biz seni zaten önceden elemiştik' diye yanıt verdi. Kendisinin zaten elenmek istediğini ifade eden Bahar Candan, arkadaşlarıyla vedalaşmadan programı terk etti. İşte Benim Stilim'de elenen bir diğer isim ise Vefa Alizade oldu.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İsmini İşte Benim Stilim ile duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1988 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Akademisyen bir ailenin ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim görüyor. Sesini incelterek konuşması, ağlaması ve yürüyüş tarzıyla tanınan Bahar Candan, son olarak ablası Nihal Candan ile Eser Yenenler’in villasına gitmesiyle gündeme gelmişti. Şubat 2017'de İşte Benim Stilim programının stüdyosuna konuk olan anne Candan, kızı Bahar'la ilgili şunları söylemişti: ''Bahar temiz kalpli ve akıllı bir çocuk. Hatta en zekimiz ve akıllımız diyebilirim. Ukala ve kibirli bir çocuk değildir asla.''

 

BAKMADAN GEÇME!