Badem Şekeri 2 filmi oyuncuları kimdir, nerede çekildi? İşte Badem Şekeri 2 konusu ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Badem Şekeri 2 filmi oyuncuları kimdir, nerede çekildi İşte Badem Şekeri 2 konusu ve oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2020 21:14

Badem Şekeri 2 filmi oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu filmde Doktor Mehmet ve Ayşe’nin yeni sınavı anlatılıyor. Oyuncu kadrosu kadar, çekildiği yerler de ilgi gören Badem Şekeri 2'de Alper Saldıran ve Burcu Özberk başrolleri paylaşıyor. Peki, Badem Şekeri 2 filmi oyuncuları kimdir, nerede çekildi? İşte Badem Şekeri 2 konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

2017 yapımı Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı Badem Şekeri 2, oyuncu kadrosunun yanı sıra konusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. TV ekranlarında yayınlanması ile birlikte, filmseverler de filmin konusu ve oyuncu kadrosuna dair araştırmalarına hız veriyor. Romantik komedi türündeki Badem Şekeri 2 filminde; Alper Saldıran, Burcu Özberk, Burcu Altın ve Mehmet Atay  oyuncu olarak yer alıyor. İşte, Badem Şekeri 2'nin konusu...

"Ayşe’nin halasını iyileştirdikten sonra ünü herkese yayılan Doktor Mehmet ile Ayşe’nin aşkı gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Civar köylerin okumuş, görmüş ağası Ziver Bey’in de gönlünü Ayşe’ye kaptırması, Mehmet’i Ziver Bey için dişli bir rakibe dönüştürecek. Delice Köyü’nün muhtarı Bahri’nin de yardımıyla Ziver Bey, Doktor Şeker’e nam-ı diğer Badem Şekeri’ne çok büyük bir oyun oynayacak."

Haberin Devamı

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Çanakkale'de gerçekleşen filmin çekimleri iki haftada tamamlanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!