Babil'in yeni bölümünde tehlikeli oyun başlıyor.... Babil 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Babilin yeni bölümünde tehlikeli oyun başlıyor.... Babil 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2020 20:31

Cuma akşamları ekranlara gelen Babil'in yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Babil'in yayınlanan fragmanında İrfan ve Egemen'in Deniz için ponzi sistemine girmesi bu hafta dizide heyecanlı gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. Yeni bölümde İrfan'ın yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la karşılaşması haftaya damga vuracak. Peki, Babil'in yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, Babil 3. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümle ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, 31 Ocak Cuma akşamı 3. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Oğlu Deniz'in hastalığı ile hayatı alt üst olan bir profesörün yaşadıklarını ele alan dizide bu hafta şaşırtıcı gelişmeler ekranlara yansıyacak. İşte, Babil'in 3. bölüm fragmanından görüntüler ve yeni bölümün merakla beklenen özeti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Deniz için zaman azalırken İrfan ve Egemen ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atılıyor. İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor.

Ayşe, Süleyman’la ne işi olduğunu anlamadığı İrfan’ın gizemini çözmeye çalışırken, Hakan da Ayşe’yi kıskacına alıyor. İlay’ın hırsı ve Eda’nın şüphesi işleri daha da karmaşık hale getiriyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!