Babil'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 5. bölüm fragmanında İrfan köşeye sıkışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Babilin yeni bölüm fragmanı yayınlandı 5. bölüm fragmanında İrfan köşeye sıkışıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2020 20:31

Babil'in yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Cuma akşamları ekranlara gelen dizinin yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında İrfan'ın oğlu Deniz için gururundan vazgeçip Süleyman'ın kapısına gitmesi dikkat çekti. Eda'nın yeni bölümde yapacağı hamle ise izleyenleri heyecanlandıracak. Peki, Babil'in yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, Babil'in 5. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan Babil, 14 Şubat Cuma akşamı sevenleri ile buluşacak. Babil'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına Eda, Süleyman’la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra İlay’ın karşısına çıkması damga vurdu. İşte, Babil'in yeni bölüm fragmanı ve 5. bölümde yaşanacaklara dair bazı ipuçları.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkışıyor. Kendi için asla yapmayacağı bir şeyi daha Deniz için yapıyor ve gururundan vazgeçiyor; bir kere daha Süleyman’ın kapısında. Ama bu da yetmiyor. Eda, Süleyman’la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra İlay’ın karşısına çıkıyor. İrfan, Deniz’i kurtarmak için büyük bir riske giriyor, tehlikeli bir kurtuluş planı hazırlıyor. Bu defa ona kim engel olmaya çalışacak? En yakınındakiler İlay ve Egemen mi yoksa gittikçe yakına sokulan Ayşe mi?

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!