Arka Sokaklar'ın 542. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Zeliha hamile mi?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokakların 542. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Zeliha hamile mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2020 20:13

Cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için oynayacağı oyun heyecanlandırıcı gelişmeler arasında yer aldı. Yeni bölüm ipuçlarını veren fragmanda Zeliha ile Tarık'ın görüşmesi ise şaşırtıcı ipuçlarından. Peki, Zeliha hamile mi? Arka Sokaklar'da bu hafta neler olacak? İşte, Arka Sokaklar'ın 542. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D'nin uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar dizisinin 542. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanına Rıza Baba'nın istifa kararı sonrası ekibin de istifa dilekçelerini yazması damga vurdu. İşte, Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanından görüntüler ve özeti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rıza Baba istifa dilekçesini yazmıştır. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlarlar. Rıza Baba’nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hüsnü önderliğinde tüm ekip son hız Nevres’in peşindedir. Çok uzayan bu iş artık bitecek midir?

Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için zekice bir oyunu vardır. Öncelikle Hüsnü’nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlar. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıyadır. Zeliha gerçekten hamile midir?
Savcı Fahri, Müsteşar Kemal’in ölümüyle ilgili enteresan bilgiler edinmiştir. Ezgi’nin başına gelen büyük olay nedir?

Haberin Devamı

Hüma, Esma’nın kaldığı gecekonduya gider, kardeşinin mezarını sorar. Esma evdekilere çaktırmadan Hüma’nın eline adresi tutuşturur. Hüma adrese gider ve evin bahçesindeki mezarı bulur. Evde Nevres ile burun buruna gelir. Hüma’nın can sağlığı tehlikededir.

Arda, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hatırlar. Cemal ile dertleşir. Şükran’a bir sürpriz yapmak ister. Cemal bu işin çok saçma olduğunu düşünse de Arda’nın konuşması içini kemirir ve Ezgi’ye bir şeyler hazırlamaya karar verir. Bir yandan Selin ve Bahar’da konu üzerine konuşurlar. Selin’in Mesut’tan tabii ki hiçbir beklentisi yoktur. Mesut’un sürprizine Selin’in tepkisi ne olacaktır? Engin kibar bir adamdır. Bir kadının ruhunu hoş edecek jestlerin ne olduğunu bilir. Nadya’da bu durumdan pek mutludur.

BAKMADAN GEÇME!