Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Rıza baba kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Rıza baba kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 18:05

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ekip, Rıza babalarını sağ salim kurtarabilmenin peşindedir. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Rıza Baba eve gitmemiştir. Ayla ve Pınar, merak içinde emniyete gelirler. Rıza’yı, İlhan kaçırmıştır. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Rıza Baba eve gitmemiştir. Ayla ve Pınar, merak içinde emniyete gelirler. Rıza’yı, İlhan kaçırmıştır. Arif Müdür’ü arar ve Valeri’den olan bebeğine karşılık, Rıza’yı serbest bırakacağını söyler. Arif Müdür ve ekip çaresizce İlhan’ın teklifini kabul eder; ancak, bir planları vardır. Takasın gerçekleşeceği mekana bütün ekip birlikte gitmiştir. Bebeğe karşılık Rıza Soylu…

Haberin Devamı

Metin, Tekin ve İsmail, düğünden önce bekarlığa veda partisi düzenlemeye kalkışırlar. Asiye, bu duruma bozulur. Nazike ve Zeliha’nın desteğiyle, gösterişli bir kına gecesi yapmaya hazırlanırlar. Komşularda gelir ve çok eğlenirler. Metinler gittikleri mekanda çok sıkılırlar. İsmail sahneye çıkıp kemençeyle şarkı söylemeye kalkar ve mekan sahibiyle aralarında kavga çıkar. Hüsnü de olaya dahil olur.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Harun, Rıza’yla işbirliği yapar. Katilin İlhan olduğu kanıtlanırsa, onun pis işlerini ortaya çıkaracaktır. Fakat, ekibimizin attığı her adımdan İlhan’ın haberi olmaktadır. Ekip, içlerinde muhbirlik yapan biri olduğundan şüphelidir.

Hüsnü’nün dünürlerinden Asiye’nin ağabeyi İsmail ve annesi Mukadder İstanbul’a gelir. Düğün için hep beraber alışverişe çıkılacaktır. Kuyumcudan Asiye’ye takılacak olan takılar alınır. Kadınlar İstanbul’u gezmeye devam edecekleri için, altınları İsmail’le birlikte eve gönderirler. İsmail bir taksici tarafından kandırılır ve gaspa uğrar. İsmail eve gelir; ancak altınları çaldırmıştır. Nazike, İsmail’in hareketlerinden şüphelenir. Tekin’i de peşine takar ve İsmail’i evden çıkınca takip etmeye başlarlar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!