Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında ekip zorlu görevde!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında ekip zorlu görevde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 11:22

Rıza Baba önderliğindeki ekip, Hüsnü ve Mesut'u nefes kesen bir operasyonla Turan'ın elinden kurtarmayı başarıyor.Hüsnü ve Mesut, ekipten habersiz çalışmanın ceremesini çekip, Turan'ın eline düşüyorlar. Peki Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte son bölümde meydana gelen olaylar ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Onlara acı çektirmeyi kafasına koyan Turan, işkenceci adamı "Kamburcu" yu devreye sokar. Yaptığı işkenceyi ise, ailelere ve ekibe izlettirir. Turan, yaşanan olaydan dolayı çok mutludur; fakat, Mesut'u ve ekibimizi fazla hafife almıştır. Mesut'un iplerden kurtulması ve ekibin tam zamanında depoyu bulması ile düzenlenen operasyon başarıya ulaşır. Hüsnü ve Mesut, Turan'dan kurtulurlar; fakar, Rıza Baba kendilerinden habersiz hareket eden iki kafadara gerekli cezayı verir...

Aylin ve Hakan ise, Sinem adlı takıntılı bir kızdan dolayı ayrılmanın eşiğindedir. Sinem, arabasına çarptığı Hakan'a kafayı takar. Zamanlı, zamansız onu arar. Aylin, Sinem'i öğrendikten sonra Hakan'a yüklenmeye başlar. Hakan durumun gerçeğini anlatsa da, Aylin inanmak istemez. Aralarında büyük kavga çıkar. Hakan, alttan alsa da Aylin, onun kendisini aldattığını düşünüyordur.

Haberin Devamı

Mafya babası Çınar Demir'in mahkeme günü gelir. Rıza Baba'da mahkemeyi izleyenler arasındadır. Duruşma sırasında davanın hakimi Reyhan beklenmeyen bir karar verir. Rıza Baba, Reyhan'ın yüzündeki korkuyu hissetmiştir. Bu korkunun haklı bir nedeni vardır. Reyhan'ın kızı Çınar'ın adamları tarafından kaçırılmıştır. Rıza Baba ve ekibimiz olayın peşini bırakmazlar..

Rıza baba ve ekibi operasyona dahil olur. Semra’dan, Hüsnü ve Mesut’un yerini öğrenmeye çalışırlar. Ekip, mekana baskın yapmak için hazırlıklara başlar.

Kerem ve Fulya, AVM’de esrarengiz bir adamla karşılaşır. Adam peşlerinden koşar ve Kerem’in gırtlağına yapışır. Adamın kim olduğu ile ilgili sonradan öğreneceğimiz gerçek şaşırtıcı olacaktır. Adam, Fulya’nın peşine düşer. Kerem üzerinden Fulya’ya ulaşmanın yollarını arar. Kız korkulu anlar yaşamaktadır.

Reyhan ve Doğan, çocukları Ayşegül için bir arada olan çifttir. Doğan işe gitmiştir ve silahlı adamlar annesinin yanından Ayşegül’ü kaçırır. Akşam kadına bir telefon gelir. Reyhan, Çınar Demir davasında hakimdir. Dava hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanmıştır. Rıza Baba şüphelenir ve Reyhan’dan bilgi alabilmek için yanına gider. Reyhan, mesleği ve kızı arasında bir seçim yapmak zorundadır.

BAKMADAN GEÇME!