Arka Sokaklar 506. bölümüyle ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 506. bölümüyle ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2019 18:15

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar yayınlanan 506. bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde, Umut'un öldüğünü öğrenen Selin ve ekip yıkıldı. Son bölümün ardından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Efsane dizi Arka Sokaklar bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle yine izleyicilerine heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşattı. Her bölümü ile izleyicileri ekrana bağlamayı başaran Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde birbirinden heyecanlı olaylar vardı. İşte son bölümde olanlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut, Umut’u da almış, neşeli şekilde eve dönmektedir. Derman’ın kendisini takip etmesinden şüphelenir. Volkan ve Umut’u eve gönderir. Kendisi Derman’la çatışır. Dermanlara takviye araç gelir ve Mesut’un mermisi bitmek üzeredir. Polisler desteğe gelirler. Bu esnada bir patlama sesi duyulur. Destek polislerin gelmesiyle Dermanlar da kaçar.

Haberin Devamı

Mesut patlamış araca gidince, yaralı Volkan’ı ve ölen Umut bebeği bulur. Herkes yıkılmış haldedir. Selin, Umut’un ölümünden Derman’ın peşini bırakmaması sebebiyle Mesut’u suçlu bulmaktadır.

Derman, Kemerli isimli teröristlerin bölgesine gider. Lider konumundaki Muhip onu karşılar. Ulaş, yanında Muhip’in adamıyla, Derman’a ilaç almaya diye çıkar ve kaçmaya kalkışır. Ekrem, Derman’a çok yaklaştığını söyler ve Mesut’u arar. Ekibimiz de bu esnada Ulaş’ın kaçtığını öğrenmiştir. Ulaş’ı almaya gideceklerdir ama Mesut ve Ekrem onlardan önce davranmıştır. Ulaş’ı döve döve Kemerli mahallesinin yerini öğrenirler. Mesut, Ekrem’i de bayıltır. Yüklü miktarda mühimmat alır ve kemerli mahallesine tek tabanca şekilde giriş yapar. Mesut adeta ölüme gidiyordur.

BAKMADAN GEÇME!