Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 23:33

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Hüsnü’nün sonuçları çıktı ve ameliyat olacağı kesinleşti. Ekip bu kez Hüsnü’ye destek olmak yola çıktı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde heyecan dolu anlar yer aldı. Son bölümde Bahar ve Hakan, Taner ve Aylin ilişkisine mani olmak için iş birliği yaptı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Can arabasına saklandığı genç kadınla birlikte İstanbul’a gelmiştir. Kadın Can’ı, Rıza Baba’nın yanına getirir. Rıza ile plan yaparlar ve ekip, genç kadının evinde saklanır. Ekip, Şanlı’nın adamlarını yakalamaya çalışacaktır. Seyit Ağa, Ebru’ya güvenmemiştir ve malları başka bir adamıyla gönderir. Ekibimiz malları kontrol ettiğinde pudra şekeri olduğunu anlar.

Haberin Devamı

Ekibe, insan kaçakçılığı yapıldığına dair istihbarat gelmiştir. Polislerimiz izlemededir fakat insan kaçakçılığının altından Seyit Ağa çıkar. Ekibe Kazım isimli bir polis katılmıştır. Uyuşturucu çetesini çökertmek için gönüllü olur ve ilk gizli göreve gitmek için yola çıkar.

Hüsnü’nün sonuçları çıkmıştır ve ameliyat olacağı kesinleşmiştir. Ekip bu kez Hüsnü’ye destek olmak yola çıkar.

Bahar ve Hakan, Taner ve Aylin ilişkisine mani olmak için iş birliği yapar. Taner, Aylin’e evlenme teklifi edebilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!