Acemi Anneler oyuncuları kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Acemi Anneler oyuncuları kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2020 17:27

Acemi Anneler oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. 19 Ekim Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Acemi Anneler, hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek. Peki, Acemi Anneler oyuncuları arasında kimler yer alıyor? İşte, Acemi Anneler oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ekranların yeni sesi “Acemi Anneler” geniş ailelerin sıcak hikayelerini, derin dostlukların omuz omuza maceralarını özleyenler için izleyicilerle buluşuyor. TRT1 gündüz kuşağının yeni sesi “Acemi Anneler” 19 Ekim Pazartesi saat 15.45’de ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. Dört yakın arkadaşın annelik serüvenlerini ekranlara taşıyan Acemi Anneler, ilk bölümüyle sürprizli ve duygusal bir başlangıç yaptı.

Acemi Anneler’in ilk bölümünde yaşananlar:

Başarılı bir iş kadını olan Nil, çalıştığı şirketin finans müdürü adayıdır. Rakibi Seda ise bu mevkisini Nil’e kaptırmamak için türlü oyunlar oynamaktadır. Nil, şirketteki önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken kaza yapar. Nil’in kardeşten öte arkadaşları Sevda, Ceren ve Beyza onun yardımına koşarlar. Bu sırada Nil’e hastanede hiç beklemediği bir haber gelir… Bu haber onun ve bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşları Beyza ile Ceren’in hayatlarını derinden etkileyecektir. Diğer yandan üç çocuk annesi Sevda’nın büyük kızı Ezgi, ailesinden büyük bir sır saklamaktadır. Bu sır acemi annelerin hayatlarına bomba gibi düşecek bir duygu fırtınasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

ACEMİ ANNELER OYUNCULARI KİMDİR?

Acemi Anneler’in oyuncu kadrosunda; Merve Üçer, Begüm T. Turay, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk, Berk Bakioğlu, Cantuğ Tural, Tolga Akman, Önder Atakanlı, Cansın Yılmaz, Ege Semih Eken, İpek Çeken, Zeynep A.Metin, Nermin Uğur, Murat Volkan Benli, Deniz G.Koçman, Başak Vural, Tüğçe Özbey, Tamer Aykut, Aslı Bayyiğit, Rümeysa Ay, Ayça Dokumacı, Doğukan Demirci, Bade Çalışkan bulunuyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!