Teklif(Siz)

Güncelleme Tarihi:

Teklif(Siz)
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2002 20:05

Haberin Devamı

 

31 Temmuz Çarşamba için Teklif(siz)imiz

- Beyoğlu sineması yaz şenliğinde, David Lynch’in yönettiği ve başrollerinde Bill Pullman, Patricia Arquette gibi ünlü oyuncuların oynadığı Kayıp Otoban gösterilecek. Benlikleri üzerindeki kontrollerini yitirmiş iki erkeğin, birbirinden ayrı ve aynı zamanda birbirleriyle kesişen şizofrenik dünyalarını ele alan ilginç bir film. (12.00-15.00-18.00-21.00)

-ÂProje 4L-Ä°stanbul Güncel Sanat Müzesi’nin ‘Temmuz Konferansları’nın bugünkü konuÄŸu yazar, eleÅŸtirmen ve sanat tarihçisi Erden Kosova. Kuzey Ãœlkeleri Güncel Sanat Enstitüsü’nün (NIFCA) sanatçı seminerleri kapsamında Proje 4L’nin konuÄŸu olan Kosova’nın konuÅŸması, saat 18.00’de baÅŸlayacak. (Tel: 0212-281 51 50)

- Darüşşafaka Açıkhava Tiyatrosu’nda 9 Eylül’e kadar devam edecek olan film gösterimleri bugün başlıyor. Bu akşam saat 21.15’te, Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan ödülünü kazanan Muson Düğünü gösterilecek. Hintli kadın yönetmen Mira Nair’in imzasını taşıyan film, Hindistan’ın renkli yaşamını ve aşkın sınır tanımayan yönlerini perdeye taşıyor.

- Ve bu akşam için bir de konser önerimiz var. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.00’de, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Yaşar’ın konseri var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!