Tatlı İntikam dizisinde bu hafta gündem Sinan'ın halleri!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisinde bu hafta gündem Sinanın halleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 13:44

Tatlı İntikam dizisi dolu dizgin ilerliyor. Kanal D'nin kısa zaman büyük izleyici kitlesine ulaştığı dizisi Tatlı İntikam bu hafta 20. bölüm fragmanı ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sinan ve Pelin'in babasının sahneleri bu haftaya damga vuracak. Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanında Sinan boks ringine çıkıyor ve şoke eden hamleler yapıyor.. İşte Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı ile ekranlara geliyor. Tatlı İntikam bu hafta oldukça eğlenceli bir bölüm ile geliyor. Pelin'in babası Sinan'ı oldukça zorlu bir teste sokuyor. Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanında bu hafta Sinan boks ringinde bileğinin gücünü kanıtlamak zorunda. Peki Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Tatlı İntikam 20. Bölüm Fragmanı yayında! Pelin ve Sinan evlilik yolundaki büyük testleri başarıyla geçebilecekler mi? Tatlı İntikam 20. Bölüm 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!


Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlam veremez. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan,  belki de ilk defa Meliha’ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin’dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır.  Bu itiraf anne ve oğlun arasını açar. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan’dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam'da geçtiğimiz haftalarda neler yaşandı?
Gitgelli ilişkileriyle Tatlı İntikam’ın neşe kaynağı olan Bülent ve Başak, bu bölümde de bambaşka bir macera peşindeydi! Bülent’in anne ve babasının sorunlu bireyler olduğunu ve onu teyzesinin büyüttüğünü, teyze kızı Safiye ablasının ise fikirlerini çok önemsediği bir zat olduğunu öğrendiğimizde durumun trajik olmasını bir kenara bıraktık, olacakları tahmin ederekten hafifçe heyecanlandık. Fakat durum beklediğimizin çok daha ötesindeydi, Safiye abla bildiğiniz tövbe estağfurullah bir şey çıktı! Çirkin insan sevmiyormuş, çirkin bebeklere “Maşallah” demiyor, çirkin çocukları evinden kovuyormuş. Bu elbette işin abartılan kısmı (yani öyle umuyoruz) fakat Başak’a çirkin muamelesi yaparak her konuda ezmeye çalışmasını çok net şekilde kı-nı-yo-ruz! Her zaman şunu savunmuşuzdur; bir eylemi yapan kadar, onu yapmaya iten de suçludur. Başak’ın Safiye’ye söylediklerini elbette onaylamıyoruz ama haksız da sayılmaz, insanları böyle sınıflandırıp ekarte etmeye çalışan bir kadının ne kadar mutlu olacağını düşünebiliriz ki? Ama her zaman söylediğimiz gibi, Başak kolay parlayan yapısının kurbanı… Hele ki söylediklerinin Bülent’e gideceği çok net iken felaket geliyorum dedi! Elbette Bülent’e de kızmazsak olmaz, aynı Sinan gibi o da etrafındaki değer verdiği insanların hata yapabileceğini kabullenemiyor ve sevdiği kadını kırdığının farkında olmuyor. Neyse ki en nihayetinde karşılıklı özürlerle bu tatsızlığı da tatlıya bağlamayı başardılar… 

Haberin Devamı

Gelelim bir sonuca bağlanmadığı sürece ortalığı karıştırmaya devam edecek olan meşhur olaya! Restoranın satış parasını ödeyen Pelin’in giderek daha da büyük yalanlar söylemesi engellenemez bir durum haline geldi. Fazlasıyla katıldığımız bir söz var; “Yalan yalanı doğurur” Pelin başta bu işin herkesin yararına olacağını düşünerek Bülent ile bir yalana ortak olsa da geldiğimiz durum neticesinde yaptığının sadece Rüzgar ve Ceyda’nın eline koz verdiğinin, Sinan’ın birbirlerine dürüst olmak konusundaki ısrarı sonunda ilişkilerinin alacağı darbenin farkında değil. Rüzgar ise oyunu kendi kurallarına göre (bize kalırsa epey akıllıca) oynuyor. Ceyda’dan duyduğu "Pelin’in muayenehanesini sattığı" bilgisini hiçbir yorum katmadan Sinan’a söyleyivermesi, restoran ile ilgili bir imada bulunmaması bile bu durumda onu masum kılıyor Sinan’ın gözünde. Gerçekten korkulur bu kızdan, daha ne kadar büyük felaketlere yol açacak acaba?

Haberin Devamı

Sinan’a ailesinin paraya sıkıştığını söyleyen Pelin ise bu yalanlar dizisinin altından nasıl kalkacak, bilemiyoruz. Fakat gelecek bölümlerde Sinan ve Pelin ilişkisi için endişelenmeye başladık diyebiliriz. Bizim bile tam olarak anlayamadığımız kaçırılma olayının Ceyda’nın mı Rüzgar’ın mı başının altından çıktığını ise gelecek bölümde öğrenmeyi umuyor, haftaya tekrar görüşürüz diyoruz!
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!