Tatlı İntikam 12. son bölümde Pelin her şeyi öğrendi!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 12. son bölümde Pelin her şeyi öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 11:12

Tatlı İntikam dün akşam çok eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. Tatlı İntikam'ın yayınlanan 12.son bölümüne Pelin ve Sinan arasında yaşananlar damgasını vurdu. Pelin duyduklarından sonra rahat bir nefes alabilecek mi? Ayrıca Tatlı İntikam biter bitmez 13.bölüm fragmanı da yayınlandı...

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 12. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi.Dizinin son bölümünde; Pelin, sonunda Sinan ile Rüzgar'ın arasında birşey olmadığını öğrenir ve mutluluktan havalara uçar. 

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tatlı İntikam 12. Bölüm'de; Pelin, Rüzgar’ın evli olduğunu öğrenince derin bir nefes alır.Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir. Rüzgar, bu konuda sessiz kalmak isterken, Sinan tam tersini düşünüyordur. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir. Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.

 

Haberin Devamı


TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE!


TATLI İNTİKAM 13.BÖLÜM FRAGMANI





 

TATLI İNTİKAM 11.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sinan’ın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Bülent’in aslında kendisine evlenme teklifi etmediğini öğrenen Başak kayıplara karışır. Herkes Başak’ı aramak için seferber olur. Bu süreçte Pelin ve Sinan zorunlu olarak yan yana gelirler. Aralarındaki gerilim artarken Pelin; Sinan’la Rüzgar’ın oyununu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!