Survivor 2017 Yunanistan takımı kadın yarışmacısı Evridiki Valavani kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 Yunanistan takımı kadın yarışmacısı Evridiki Valavani kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 21:49

Survivor 2017 Yunanistan takımı kadın yarışmacısı Evridiki Valavani, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor'da Türkiye Yunanistan karşılaşmalarının yanı sıra Yunanistanlı bayan yarışmacılar da dikkat çekmeyi başardı. Evridiki Valavani oldukça hırslı yapısı ve çevikliğiyle izleyenlerin dikkatini çekti. Peki, Sporcu kimliği ile tanınan Evridiki Valavani kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Yunanistan yarışmacıları gerçekleştirilen Türkiye-Yunanistan oyunu ile merakla aranmaya başladı. İzleyiciler Yunan yarışmacıların kim olduklarını ve mesleklerini merak ediyor. Peki Survivor Yunanistan yarışmacısı Evridiki Valavani kimdir?

 

Sporcu kimliği ile tanınan Evridiki Valavani, Yunanistan Survivor'ının en dikkat çeken yarışmacılarıa arasında yer alıyor. Evridiki Valavani SKY Spor kanalında spor muhabiri olarakta görev alıyor.

Evridiki yemek yapmayı çok sevmesinden dolayı adada yemekleri pişiriyor. Sörf yapmak sevdiği sporlar arasında yer alıyor ve adada çok iyi bir yüzücü olarak tanınıyor. Survivor'ın çok sıradışı bir deneyim olduğunu anlatan Evridiki Valavani, sınırlarını test etmek için yarışmaya katıldığını belirtiyor.

Haberin Devamı

Survivor 2017 Yunanistan takımı kadın yarışmacısı Evridiki Valavani kimdir Kaç yaşındadır

BAKMADAN GEÇME!