Survivor Kıbrıs Final sembol oyununu kim kazandı? İşte Survivor'da Kıbrıs'a gidecek ilk finalist

Güncelleme Tarihi:

Survivor Kıbrıs Final sembol oyununu kim kazandı İşte Survivorda Kıbrısa gidecek ilk finalist
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 09:06

Survivor dün akşam çekişmeli bir yarışa sahne oldu. Survivor final sembol ödülü için yarışmacılar kıyasıya ter döktü. Kıbrıs'ta final koltuğunu garantilemek için 4 aydır yarışan yarışmacılar, dün oynanan oyun ile finalisti belirledi. Peki Survivor 2016'da Kıbrıs'a gidecek ilk finalist kim oldu? Survivor Kıbrıs final sembol ödülünü alan yarışmacı haftalar öncesinden Kıbrıs finalini garantiliyor. Peki Survivor final sembol ödülünü dün akşam kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor Kıbrıs final sembol oyunu dün akşam nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Survivor yarışmasının ekranlara gelen son bölümünde Kıbrıs'ta yapılacak final için sembol oyunlarını en çok toplayan yarışmacılar sahaya avantajlı çıktı. Peki Survivor Kıbrıs final sembol oyununu kim kazandı?

Survivor'da yarışmacıların 4 aydır hayalini kurduğu, Kıbrıs'a gitmek için erken bilet alma şansını yakalayacakları sembol oyunu dün son buldu. Survivor 2016'da erkenden final koltuğuna oturabilmek için kıyasıya bir yarış vardı. Survivor sembol oyununun finali dün akşam yapıldı. Survivor 2016'da sembol oyununda Atakan ve Nagihan bugüne kadar avantajı elinde bulunduruyordu. Peki Survivor'da ilk finalist kim oldu? İşte Survivor'da Kıbrıs final koltuğunu haftalar öncesinden garantileyen ilk isim

Haberin Devamı

Survivor'da Kıbrıs Final sembolü için heyecan seviyesi yüksek bir mücadele yaşandı. Özellikle Damla'nın performansı dün geceye damga vurdu. Survivor'da final sembolünü alarak Kıbrıs'a haftalardan öncesinden gitmeyi garantileyen Damla rahat bir nefes aldı. Yarışmanın kuralına bu sembolün sahibi yarışmacı, iki hafta öncesinden final koltuğuna oturmayı garantiliyor ve bu süreçte elenme stresi yaşamadan yoluna devam ediyor.

Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi. Nagihan'ın bu tavrı sonrasında Acun Ilıcalı bir dakika düşün oynamak istiyosan açıkla deyince, Nagihan oyuna morali bozuk bir şekilde devam etti.

Damla ve Atakan'ın kıyasıya yarıştığı Survivor 2016'nın ilk finalistinin belli olacağı yarışmayı, Damla kazandı. Damla kazandığı bu oyun ile birlikte haftalar öncesinden final koltuğunu garantilemiş ve elenme stresini yaşamadan Kıbrıs'ta final koltuğuna oturacak isim oldu.

Survivor Kıbrıs Final sembol oyununu kim kazandı İşte Survivorda Kıbrısa gidecek ilk finalist

Survivor 2016'da ilk finalist belli oldu! İşte o isim...

Survivor 2016'da final sembolünün son oyununda Atakan'la karşılaşan Damla, Survivor'un ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakan'la kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

Haberin Devamı

Survivor Kıbrıs Final sembol oyununu kim kazandı İşte Survivorda Kıbrısa gidecek ilk finalist

Final sembolü oyunun finaline o isim damga vurdu! Rakibine tek puan vermedi...

Final sembolü oyununda Atakan ve Damla finale yükseldi. Acun Ilıcalı final öncesi yarışmacılardan yorumları aldı. Oyunda Nagihan'a puan vermeyen Damla oyuna damga vurdu.

BAKMADAN GEÇME!