Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay elemeye kaldı!

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay elemeye kaldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 16:01

Survivor elemeye kimler kaldı? Ekranların ilgiyle izlenen programı Survivor 2016’da heyecan dolu anlar yaşandı. Programın dün akşam yayınlanan bölümünde hiç beklenmedik olaylar yaşandı. Yarışmada eleme potasına giren isimler belli oldu. Adanın sürpriz isimleri adeta şoke etti.

Haberin Devamı

Survivor’ın 21 Şubat Pazar akşamı yayınlanan bölümünde heyecan ve sürpriz dolu anlar yaşandı. Oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımının kazanmasının ardından ünlüler takımında eleme heyecanı yaşanmaya başladı.

Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucunda adadan ayrılması en çok istenen isim belli oldu. Adaya veda etmesi istenen isim Tuğba Özay oldu.

Yapılan SMS oylaması sonucunda en çok oy alan isim Ebru öztürk oldu. Ebru Öztürk, adadan gitmesini istediği ismin Yılmaz Morgül olduğunu söyledi. Böylece Survivor’ da şoke eden bir tablo ortaya çıkmış oldu. Eleme potasına giren isimler, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül oldu. Şimdilik adaya ve hayallerine veda eden ismin kim olacağı merak konusu. Bakalım adaya veda eden isim Tuğba Özay mı, yoksa Yılmaz Morgül mü olacak?

Haberin Devamı

Tuğba Özay kimdir?

Tam ismi ile Nihal Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir’ de dünyaya geldi. Aslen Trabzon’ ludur. Yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş ardından Fenerbahçe Voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamış. Mankenliğe 1994 yılında Vakko defilesi ile başlamıştır. Bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Şu an Survivor 2016’ da yarışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!