Survivor 2020 son bölümde dün kim kazandı? 10 Mayıs Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2020 son bölümde dün kim kazandı 10 Mayıs Survivorda eleme adayı kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2020 15:34

Survivor’da yeni eleme adayı dün yapılan konseyin ardından belli oldu. Survivor son bölümde dün kim kazandı? sorusunun cevabı ve eleme adayının kim olduğu araştırılıyor. 10 Mayıs’ta oynanan dokunulmazlık oyununun ardından Gönüllüler Takımı galibiyeti kucakladı. Konseye giden Ünlüler Takımı yarışmacıları arasından kimin elemeye kaldığı oylamanın ardından açıklandı. Yeni eleme adayları ise salı günü belli olacak.

Haberin Devamı

Survivor’da eleme adaylarının kimler olduğu araştırılıyor. Yarışmada 10 Mayıs’ta yine heyecanlı yarışlar gerçekleşti. Survivor’da dün oynanan dokunulmazlık oyunun ardından konsey yapıldı ve ikinci eleme adayı belli oldu. Peki Survivor’da kim elendi? Elenen isim salı günü yeni adayların potaya girmesinin ardından açıklanacak ve bir kişi yarışmaya veda edecek. İşte açıklanan eleme adayları…

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu öncesi, avantajı kazanmak için Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya mücadele etti. Zorlu mücadele sonrası, Survivor'da dokunulmazlık oyununda seçimi yapma avantajını kazanan takım Gönüllüler oldu.

Survivor 2020 son bölümde dün kim kazandı 10 Mayıs Survivorda eleme adayı kim oldu

Haberin Devamı

Dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ve eleme adayı çıkaran Gönüllüler takımı, bu oyunda kıyasıya mücadele etti. 

Oyunun sonunda Gönüllüler, 10-4 skorla dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da dün akşam yapılan konseyin ardından Mert ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Birinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı Berkan’ı potaya sokmuştu. Salı akşamı yarışmaya veda eden isim belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!