Survivor 2016’da ödül oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016’da ödül oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 19:56

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca izleyici tarafından çok sevilerek izlenen program Survivor 2016’ da heyecan bir an olsun hız kesmiyor. Programın 13 Şubat akşamı yayınlanan bölümünde adrenalin dolu anlar yaşandı. Peki; Survivor 2016 13 Şubat ödül oyununu kim kazandı? İşte; Survivor 2016 son bölüm detayları ve yaşananlar...

Haberin Devamı

Survivor 2016'nın 13 Şubat akşamı yayınlanan bölümünde adrenalin dolu anlar yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya rekabet ettiler. Bu iki takım çekişmeli bir oyun oynayarak, ödülü almaya hak kazanmaya çalıştılar. Rekabetin galibi hangi takım oldu?

Acun Ilıcalı’ nın sunumu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen program Survivor’ da geçen hafta 3 ödül ve 1 dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. Bu oyunların hepsinde kazanan takım Ünlüler takımı olmuştu. Gönüllüler takımı hiç bir oyunu kazanamamıştı.

Gönüllüler takımından kazanılan tek oyun, bireysel dokunulmazlık ödülü idi. Bu ödülü de gönüllüler takımından Damla ve İbrahim olmuştu. Gönüllüler takımı hiç bir oyunu kazanamamanın sonucunda, moral olarak yıkım yaşamışlardı. Bundan dolayı artık bu oyunda kazanmak e ödül almak istiyorlardı. Kazanmak onlara hem moral olarak, hem de yemek yeme bakımından iyi gelecekti. Sonuçta gönüllüler takımı bir haftadır hiç yemek yememişlerdi.

Haberin Devamı

Survivor 2016’da ödül oyununu kim kazandı

Ödül oyunu neydi? Hangi takım kazandı?

Programın 13 Şubat’ ta yayınlanan bölümünde oynanan ödül oyunu tıpkı önceki oyunlar gibi oldukça zorluydu. Yarışmacıları, zorlu bir oyun parkuru bekliyordu. Konsantrasyon ve denge gerektiren oyunun amacı, yarışmacıların ellerindeki filenin üzerinde duran topu yere düşürmeden parkurda ilerlemek ve parkurun sonunda yer alan potaya atmaktı. Her iki takımda kıyasıya rekabet ettiler. Ünlüler de gönüllüler de ellerinden gelen en iyi performansı sergilediler. Ancak, gönüllüler takımı hiç bir oyunu kazanamamanın verdiği hırs ile ünlüler takımını geçti ve oyunu kazandı.

Ödül neydi?

Survivor’ un 13 Şubat’ ta yayınlanan bölümünde ödül oyunu oynandı. Oyunun ödülü ise, 2 buçuk kilo mercimek ve ikişer patates idi. Gönüllüler ödül oyununu kazanarak bu ödülleri almayı başardılar.

Survivor, 13 Şubat’ta reytingleri alt üst etti!

Cumartesi akşamları birbirinden iddialı bir çok dizi ve yarışma programı birbiriyle yarışıyor. 13 Şubat Cumartesi akşamı da durum değişmedi. Kanal D, TRT1, Show TV, Star TV, Fox TV, ATV, TV 8 gibi iddialı kanallar birbirinden iddialı dizi ve programlar ile birbirleriyle yarıştılar. Ancak kazanan TV 8 ‘ in iddiaı programı Survivor oldu. Başladığı günden bu yana yayınlanan her bölümü ile reyting listesinin en başına yerleşmeyi başardığı gibi, 13 Şubat Cumartesi akşamı da bunu başardı. Hatta programın özeti dahi diğer kanal, dizi ve programların önüne geçmeyi başardı ve ikinci sıraya yerleşti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!