Survivor 2016 Ünlüler Nagihan Karadere kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Ünlüler Nagihan Karadere kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 09:43

Survivor 2016 Ünlüler yarışmacılarından Milli Atlet Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere hakkında merak edilen tüm detayları sizler için araştırdık. İşte; Nagihan Karadere biyografisi ve tüm detaylar...

Haberin Devamı

Sunuculuğu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016'da yarışacak altıncı isim belli oldu! Survivor 2016 için daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay ve ünlü isim Çağan Atakan Arslan açıklanmıştı.

Ünlüler ile Gönüllülerin kıyasıya mücadele edeceği yarışmaya Milli atlet Nagihan Karadere de dahil oldu. Peki Nagihan Karadere kimdir? İşte Detaylar…

Survivor 2016 Nagihan Karadere Kimdir?

Milli atlet Nagihan Karadere, 1984 yılında dünyaya geldi.

Fenerbahçe alt yapısında yetişen Karadere, sürat koşuları branşında yarıştı. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Haberin Devamı

Hatalı Çıkış Yapınca Yarış Dışı Bırakıldı!

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

Karadere, yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışacak isimler:

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı ve Serkan Ercan.

Survivor 2016 Ünlüler Takımı Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!