Survivor 2016 Gönüllüler Serkay Tütüncü kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Gönüllüler Serkay Tütüncü kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 19:04

Survivor 2016 Gönüllüler takımında amatör futbolcu olarak hayatını sürdüren Serkay Tütüncü de yer alıyor. Serkay Tütüncü hakkında merak ettiğiniz Serkay Tütüncü kimdir?, Serkay Tütüncü nerelidir?, Serkay Tütüncü kaç yaşındadır? gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın yaptığı en sevilen yarışma programları arasında yer alan Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler, 7 Şubat 2016 Pazar günü ekranlara gelecek. Gönüllüler takımı kadrosunun açıklandığı yarışmada Serkay Tütüncü de dikkat çeken isimler arasındaki yerini aldı. Peki; Serkay Tütüncü kimdir?

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'in Tire ilçesi'nde dünyaya gelen Serkay Tütüncü, amatör bir futbolcudur. Hakkında çok fazla bilgi bulamadığımız Serkay Tütüncü ile ilgili detayları önümüzdeki günlerde sizlere aktaracağız.

Survivor 2016 Gönüllüler takımının iddialı isimleri arasında yer alan Serkay Tütüncü yakışıklılığı, fiziği ve heyecanlı görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor.

Haberin Devamı

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!