Survivor'da ödül oyununu kim kazanacak? - 5 Mart 2016

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu kim kazanacak - 5 Mart 2016
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 13:17

TV 8’in fenomen yarışma programı Survivor 2016’da yine bomba gibi bir bölüm izleyiciler için ekranlara geliyor. Yarışmacıların birbirleri ile kıyasıya mücadele ettikleri yarışmada sular bir an olsun durulmuyor. Survivor, sürpriz olaylar ile yine izleyicileri ekranları başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

TV 8 ekranlarında yayınlanan Acun ılıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor, 5 Mart Cumartesi yani bu akşam Alp Kırşan'ın sunumu ile ekranlara gelecek. Milyonlarca izleyici tarafından sevilerek izlenen Survivor'ın yeni bölümünde yine tartışmalar, heyecanlı ve adrenalin dolu anlar yaşanacak.

17. bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor'da ikinci elenen isim Aylin olmuştu. Ada konseyinde eleme gecesinde Aylin'in adını veren Damla, Aylin'in adadan gitmesinden dolayı çok üzgün olduğunu ve bütün gece rüyasında onu gördüğünü söylüyor.

Survivor 2016 17. Bölüm Fragmanı

Ünlüler takımı yine karışıyor. Yattara ve Yılmaz Morgül yemek yüzünden kavga ediyor. Yattara'nın “Pilavı Ebru yapsın.” diyor. Yattara'nın bu sözleri karşısında kendine hakim olamayan Yılmaz Morgül'de “Sen zaten yemeyecektin defol!” diyerek Yattara'yı yanından kovuyor.

Haberin Devamı

Dominik'te gerçekleşen Survivor'da ünlüler takımının teknesine yaklaşan balina korku dolu anların yaşanmasına neden oluyor. Ünlüler takımının denizin açıklarında tekneyle gittikleri sırada yanlarına devasa bir balina yaklaşıyor. Balina, ünlüler takımında korkulu anlar yaşanmasına sebep oluyor.

Birbirinden çetin geçen ödül oyunlarından bir yenisi daha oynanacak. Survivor'un 17. bölümünde muhteşem bir ödül ve kıyasıya savaşılacak bir oyun ekranlarda olacak. Bakalım, ödül oyununun kazananı kim olacak? Ünlüler mi, yoksa gönüllüler mi? Survivor'ın tüm merak edilenlerini 5 Mart Cumartesi akşamı TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan 17. bölümde öğreneceğiz.

BAKMADAN GEÇME!