Neşe Göre’nin ilk kişisel sergisi 1 Mart’da

Güncelleme Tarihi:

Neşe Göre’nin ilk kişisel sergisi 1 Mart’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2024 17:06

Neşe Göre’nin ilk kişisel sergisi 1 Mart’ta sanat severlerle buluşuyor. Ali Oben Çeliktürk'ün özenli küratörlüğünde gerçekleşecek olan sergi, 1 Mart - 10 Mart tarihleri arasında Tattoom Art Gallery'de olacak.

Haberin Devamı

Sergi, izleyicilere kendi iç dünyalarında bir gezinti yapma cesareti verirken, aynı zamanda sanatın evrensel dilini konuşarak ortak bir bağ kurma fırsatını sunacak. "Düş Ağı" başlığının, kendisi ve yüksek benliği arasındaki bir diyaloğu olduğunu söyleyen Neşe Göre, iç dünyasındaki çatışmaları, düşünceleri ve duygusal derinlikleri özgün bir estetikle resimlerine yansıtarak, izleyicileri kendine özgü bir atmosferin içine çekiyor. Sergide, resimlerin yanı sıra bir video art ve enstelasyonda yer alacak.

Neşe Göre’nin ilk kişisel sergisi 1 Mart’da

İstanbul’da 1990 yılında doğan Neşe Göre, ilk sanat eğitimini İstasyon Sanat Akademisi'nde aldı. 2007-2011 yılları arasında Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde burslu olarak sanat eğitimine devam ederek lisans eğitimini tamamlayan Göre, bu süre zarfında resmin yanı sıra felsefe ile ilgilendi.
Mistisizm felsefesini benimseyen sanatçının eserlerindeki el figürleri, uzun boyunlu kadın figürleri, sanatsal dilinde önemli bir yer işgal ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!