Küçük evlerde dekorasyon

Güncelleme Tarihi:

Küçük evlerde dekorasyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2014 02:59

Evimiz, olmasını istediğimizden daha küçük olsa da, doğru mobilya seçimi ve yerleşimle onu daha keyifli ve kullanışlı yapmak mümkün...

Haberin Devamı

Minimal tasarımlar, soft renkler, küçük ışık oyunlarıyla olduğundan daha büyük görünen bir eve kim sahip olmak istemez ki?

Büyük Şehirlerde bina maliyetlerinin artmasıyla artık küçük evler tercih edilmektedir. Evler küçük olunca ihtiyacı karşılamak için daha pratik ev dekorasyonları ve ev mobilyaları kullanılmaktadır. Mobilya ve tasarım öyle bir ayarlanmalı ki hem güzel olmalı hem kullanışlı olmalı, hem pratik olmalı hem de kısıtlı bir alanda sıkışıklık yaratmadan yer alabilmeli.

Küçük evlerde dekorasyon


Günümüzde bir oda, bir salon evlerin daha çok tercih edildiğini görüyoruz. Bir oda bir salon evlerde mutfak ve oturma odasını birleştirebilir, daha geniş bir mekân elde edebilirsiniz. Mobilyalarda açık renkler tercih etmek daha doğru olacaktır. Fazla eşyadan sakınırken, cam gibi ışığı geçiren mobilyaları da tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Küçük evlerde dekorasyon


Evde odaları veya koridorları ayırırken duvarlar yerine mobilya veya paravanları tercih edebilirsiniz. Bu örnekte olduğu gibi koridoru kanepe ile bölerek mekana daha geniş bir hava katabilirsiniz. Mobilyaları ve televizyonu mümkün olduğu kadar yerden duvara kaldırmanız daha doğru olacaktır. Örneğin duvara monte bir dresuar hem mekanı küçüktmeyecek hem de size yer kazandıracaktır.

Küçük evlerde dekorasyon


Küçük evlerde beyaz ve doğal renkleri tercih edebilirsiniz. Özellikle açık mutfaklarda beyaz ve ahşap tonları ferah bir görüntü elde etmenize yardımcı olabilir. Mutfak modellerinde bazı kapakları camlı veya açık raf olarak seçerseniz yine daha geniş bir görüntü elde etmiş olursunuz.

Küçük evlerde dekorasyon

BAKMADAN GEÇME!