“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız”

Güncelleme Tarihi:

“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız”
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 13:35

43 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması, bu yıl “Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” temasıyla başladı.

Haberin Devamı

Yarışmanın son başvuru tarihi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan 23 Nisan 2024 tarihi olarak belirlendi. Minik ressamlar, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan 2024 tarihine kadar web sitesi üzerinden resimlerini yükleyerek ya da kargo yoluyla göndererek başvuruda bulunabilecek.

Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında bugüne kadar 4 milyondan fazla çocuğa, resimle kendilerini ifade etme fırsatı tanıdıklarının altını çizen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı “Hayal gücü gelişmiş olan çocukların gelecekte daha geniş bakış açısına sahip olan ve problemlere karşı çözüm üretme konusunda diğerlerinden bir adım önde olan bireyler olduklarını görüyoruz. Bu nedenle, Pınar olarak çocukların hayal güçlerinin gelişmesi için resim yarışmamızı çok önemsiyoruz. Bu sene temamızı “Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” olarak belirledik. Çocuklarımızın geleceği nasıl hayal ettiklerini, onların geleceğe dair umutlarını ve beklentilerini görmek istedik. Çocukların düşünceleri yetişkinlere oranla daha yalın olduğu için bazen yetişkinlerin göremediği şeyleri de görebiliyorlar. Çocuklarımızın hayal dünyasına tanık olacağımız bu seneki yarışmamıza katılan tüm çocuklarımızın resimlerini merakla bekliyoruz” dedi.

“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız”


BAKMADAN GEÇME!