Beverly Hills’te yardım etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Beverly Hills’te yardım etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2023 10:32

Modacı Gülafer Ataş, Beverly Hills’te depremzedeler yararına bir etkinlik düzenledi. Ataş, elde edilen gelirin bir bölümünün afetzede çocuklar için UNICEF Türkiye’ye bağışlanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Son 4 yıldır Oscar Ödül Töreni ve Cannes Film Festivali’ne katılan dünyaca ünlü yıldızları ve modelleri giydiren Gülafer Ataş, bu yı da KTLA kanalının haber sunucusu Megan Henderson’ı Oscar’a hazırladı. Modacı, ödül töreninden 2 gün sonra, geçen salı günü de Los Angeles’taki Türk toplumunun hayırsever üyeleri Emine Gülistan ve Nevin Şenkan’ın desteğiyle depremzedeler için bir yardım etkinliği düzenledi.

Los Angeles Four Seasons Otel’de gerçekleşen etkinlikte konuşan Ataş, “Amacımız depremzedelere yapılacak yardımların devamlılığının ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak. Bu etkinlikle, psikolojik travmalar yaşayan çocuklara profesyonel destek sağlanması İçin UNICEF Türkiye’nin çalışmalarına dikkat çekmek istedik. Trunk show’da yer alan elbiselerimizin kâr oranlarını UNICEF Türkiye’ye bağışlayacağız. Sayın başkonsolosumuz Sinan Kuzum’a da bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Beverly Hills’te yardım etkinliği

Sinan Kuzum

Koleksiyonumun ilhamı deprem

Gülafer Ataş, etkinlikte tanıttığı koleksiyonu nasıl hazırladığını şöyle anlattı: “Ben ve markamın stilisti kız kardeşim İpek Boyayan, depremden çok etkilendik. Bu süreçte doğanın en önemli canlılarından arılar da bize ilham oldu. Arılar, yuvalarını hep birlikte tasarlar. Koleksiyonu, artık birlik olup yaşam alanlarımızı daha bilinçli ve bilimden uzaklaşmadan yeniden yapılandırmak teması çevresinde oluşturduk. Yeniden doğuşu simgeleyen bahar çiçeklerinin renklerini yansıtmaya çalıştık. El işçiliği ile yapılan teknikle zarif tasarımlara odaklandık.”

Beverly Hills’te yardım etkinliği

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!