‘Babil’i galada izleme fırsatı

Güncelleme Tarihi:

‘Babil’i galada izleme fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2023 16:51

20 Ocak’ta vizyona girecek yılın merakla beklenen filmli ‘Babil’i, herkesten önce ünlü isimler ve influencer’ların da katılacağı görkemli bir galada izlemek ister misiniz?

Haberin Devamı

Hürriyet Kelebek sponsorluğunda 18 Ocak'ta gerçekleşecek ön gösterime katılma şansını yakalamak için yapmanız gereken, sorduğumuz soruya doğru yanıt verip, 1 kişiyi etiketlemek!

 Soru: Babil filminin başrolünde oynayan güzel aktristin adı nedir?

 Doğru cevapla birlikte 1 kişiyi etiketleyen 10 takipçimiz, 18 Ocak’ta DasDas Ataşehir’deki ön gösterime çift kişilik katılma şansını yakalayacak!

 Çekilişe katılım 14 Ocak Cumartesi 17:00'ye kadar devam edecektir. Sonuçlar ise bu gönderinin altında 14 Ocak Cumartesi 17:30'da açıklanacaktır.

 

Not: Etkinlik İstanbul’da gerçekleşecektir.

Çekilişe katıl ön gösterime katılma şansı yakala!

 “Çekilişe katıldığınız için teşekkürler. Sonuçlar 14.01.2023 tarihinde @hurriyetkelebek  Instagram hesabımızda ilan edilecek olup kazananlar ile dm yoluyla iletişime geçilecektir. Kampanyaya ilişkin katılım koşulları için “Kampanya Katılım Koşulları” metnini, Kampanya’ya katılmak için paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin ayrıntılı bilgi için ise Aydınlatma Metni’ni inceleyebilirsiniz.”

 

Haberin Devamı

 Kampanya Katılım Koşulları:

 

  • @hurriyetkelebek Instagram hesapları üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanya

12.01.2023 Saat 16.00 – 14.01.2023 Saat 17.00 zaman aralığında Hürriyet  tarafından düzenlenmektedir.

 

  • Kampanya tarihleri com/hurriyetkelebek hesabını takip edip, paylaşılacak kampanya postunu beğenerek, soruya doğru yanıt veren en az 1 arkadaşını etiketleyenlere çekiliş hakkı verilecektir.
  • Kampanyaya katılıp çekilişi kazanan takipçiler Hürriyet Kelebek’in sponsoru olduğu Babil filmin ön gösterim ve gala etkinliğine çift kişilik davetiye kazanacaktır.
  • Hediye kazanacak kişi sayısı 10 kişi ile sınırlıdır.
  • Sonuçlar 14.01.2023 tarihinde Hürriyet Kelebek Instagram hesabından ilan edilecek olup kazananlara dm yoluyla bildirilecektir. Kazananların, mesaj yolu ile iletişime geçmeleri istenecektir.
    Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Hürriyet sorumlu değildir.

 

Asil talihlilerin son başvuru tarihi                                        :14 Ocak 2023

Yedek talihlilerin son başvuru tarihi                                    :15 Ocak 2023

İkramiyelerin son teslim edilme/kullanma tarihleri                       :18 Ocak 2023

  • Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, bilgilerini eksik sağlayan katılımcılar, kampanya kapsamında ödüle hak kazanmamış kabul edilirler. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Hürriyet katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profilleri teyit etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanyaya katılım ücretsizdir.
  • Çekiliş ardından yapılacak katılım şartlarının kontrolü sonucunda şartın eksiksiz olarak yerine getirildiğinin (sahte hesaplar, ad-soyad eksik olanlar ile katılım şartının tamamını yerine getirmeyenler hariç) tespiti halinde katılımcılar asıl-yedek talihli olarak belirlenecektir.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Katılım için işbu Katılım Koşulları dışında ticari koşul aranmamaktadır. Hürriyet, katılımcıların yarışma şartlarına uygunluğunu ve yaşını doğrulama hakkına sahiptir. Hürriyet, bu amaçla gerekli gördüğü bilgileri ilgili kişiden isteyebilir ve Hürriyet verilen bilgilerin doğruluğu tespit edilinceye kadar ödül verilmeyebilir.
  • Yarışmaya sadece bireysel kullanıclar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler. Katılımcılar sadece kendileri adına yarışmaya katılabilirler, başkası adına katılım yapılamaz.
  • Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
  • Genel ahlak kurallarına aykırı paylaşımlar yarışmaya dahil edilmeyecektir. Katılım Koşulları’na aykırı eylemler gerçekleştiren katılımcılar, yetkili kişi tarafından kampanyadan çıkartılabilecek, ödül kazanmış olmaları halinde ödülleri verilmeyebilecektir. Kullanım Koşulları’na aykırı eylemlerin gerçekleştirilmesi halinde Hürriyet yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan her türlü maddi ve manevi zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
  • Hürriyet, kampanya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmemektedir.
  • Katılımcılar, kampanyanın sonuçlarını Hürriyet sosyal medya hesapları aracılığıyla açıklanmasını kabul etmektedirler.
  • Kampanyaya katılanların, bu katılım koşullarının herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik bilgi ve belge ibraz etmesi halinde ikramiye kazanmış olsa bile sonuç geçersiz sayılır ve katılımcı kampanyadan faydalanamaz, kendisine ilave bir hak tanınmaz.
  • Kampanyaya katılanlar işbu Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Hürriyet Çekiliş Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Hürriyet’in her türlü kayıtları esas alınacaktır.
  • Hürriyet’in kampanyayı herhangi bir zamanda sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler. Kampanyaya katılan herkes yukarıdaki şartları geri alınamaz bir şekilde, kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
  • Katılımcılar herhangi bir sebeple işbu kampanya koşullarını ihlal etmeleri halinde, Hürriyet’in verilecek ödülü tek taraflı olarak iptal etme hakkına sahip olduğunu ve bu durumda Hürriyet aleyhine herhangi bir hak, zarar veya ziyan talebinde bulunmayacaklarını, Hürriyet’i her türlü sorumluluktan, fikri mülkiyet taleplerinden, 3. Kişi ve idari mercilerin talep veya cezalarından ber’i kılacaklarını ve ihlalden kaynaklanan her türlü sorumluluğun kendilerine ait olduklarını kabul, taahhüt ve beyan ederler.
  • Katılım Koşullarının herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!