Sosyetik kadınlar aldatıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Sosyetik kadınlar aldatıyor mu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 19, 2006 00:00

Erkeklerin kadar en az kadınların da aldattığına dikkat çeken Tuğba Özay "Evliyken aldatan kadın çok. O sosyete denen kadınlarda yok mu. Millet birbirinin karısı ve kocasıyla yaşıyor. Örneğin Tuğba Özay'la ilgii olunca Tuğba deniyor, Derin Mermerc ile ilgili yapılınca haberde Derin Hanım diye yazılıyor. Bunlar bana anlamsız geliyor"sözleriyle isim vermeden ünlü sosyetik hanımlar ve beylere verdi veriştirdi.

Haberin Devamı

 

Ünlü manken Tuğba Özay önceki gün katıldığı açılışda okul yıllarına döndü. Pileli eteği ve örülü saçlarıyla lise günlerine dönen Özay'ın tek eksikiği ayağındaki ayakkabılarıydı. Yanına aldığı iki küçük okul öğrencisiyle objektiflere poz veren ünlü manken yalınayak dolaşmasını ise "Yalınayak modası başlatalım dedik. Pozitif enerji için. Çıplak ayakla dolaşıyoruz zaman zaman özellikle toprakta ve çimde yürürseniz negatif elektriği üzerinizden atarsınız" dedi.

Çocukluk ve okul yıllarının Kadıköy'de geçtiğini söyleyen Özay "Benim yüreğim çocuk. Halen evimin bahçesinde ağaçlara tırmanıyor ve saklambaç oynuyorum. Buralar benim çocukluğumun geçtiği yerler. Anılarım canlandı gözlerimde"dedi. Okul yıllarındaki anılarına geri döndüğünü söyleyen Özay "İlk kez 5 yaşındaydım aşık olduğumda. Babaannemlerin üst kadından oturan bir komşumuzun oğlu vardı. Adı Kemal'di. Aşıktım ona. Lise yıllarımda benim dayağımı yiyen çok olmuştur. Robin Hood gibiydim. Saygısızlığa ve haksızlığa hiç gelemezdim. Deli dolu zamanlarım oldu. Çok çalışkan ve zekiydim Hatta IQ testim 130 çıkmıştı. O zamanki zekayla kaldım" dedi.

Haberin Devamı

Â

/images/100/0x0/55eab258f018fbb8f890e903
Pınar devrimci falan değil

Pınar Altuğ'un yaşadığı ilişkilerinden sonra kadınların önünü açarak devrim yaptığı şeklindeki yorumlara ise Özay, "Devrimci yakıştırmasına delirdim. Devrimciler tüm düyada katledildi genç yaşında vatanı uğurna, birtakım ideallar uğruna. Dolayısıyla ahlaki değerlerin sömürüldüğü durumlar devrimcilikle adlandırılamaz. Devrimci kelimesi öyle basit ahlak dışı konu için yakıştırılmamalı. Devrim filan yaratılmış değil. Ben buna karşıyım. Erkek yaptığı zaman elinin kiri, kadın yapınca lanının lekesi mantığına karşıyım. Ata erkil toplumda yaşadığımızdan ve toplum baskısından bunlar gizleniyor. Bu sepepten töre cinayetleri yaşanıyor"sözleriyle kızgınlığını dile getirdi.

Haberin Devamı

 İlişki bittikten sonra çok konuşan erkek istemem

Erkeklere güven duymadığını ve evleneceği erkeğin profilini de çizen güzel manken şöyle devam etti: "Güven hissetmiyorum erkeklere. Magazin camiasındaki insanlarla hiç beraberlik yaşamadım. Ben ilişkiye çok farklı yaklaşıyorum. Benim beklentilerim farklı. Ben biraz aşmış doymuş adam isterim karşısmda. İlişki bittiten sonra beni, o ilişkinin ağırlığını taşıyan adam olsun isterim. Birileri gibi sevgilisinden karısından ayrılıp herkese anlatan adam olsun istemem".

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!