Sosyetenin seksi güzelinden itiraflar

Güncelleme Tarihi:

Sosyetenin seksi güzelinden itiraflar
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sosyetenin gözde simalarından Prof. Dr. Ömer Kamil Doğan'ın kızı Pelin Doğan, Klips Dergisi'nin son sayısında ünlülerle yaşadığı aşkları itiraf etti. Türkiye'nin en çok okunan aylık sosyete magazin dergisi Klips'te yer alan röportajda futbolcu Sergen, Alinur Velidedeoğlu, Ali Kıroğlu ve Selim Sayılgan'la birlikte olduğunu söyleyen Pelin Doğan ‘‘Ne de olsa rahibe değilim’’ diyor.

Ayran gönüllü bir kadın olduğunu söyleyen Doğan, Sergen'le bir yıl boyunca yaşadığı ilişkinin çok güzel bir beraberlik olduğunu anlatıyor ve ‘‘Sergen'le her şey çok güzel gidiyordu. Ama gece hayatı çok çalkantılı. Sergen'in de gece hayatı çok fazlaydı. Sonuç olarak biz her gece barlarda, diskolarda geziyorduk. Bence ilişkileri biraz daha gündüze taşımak lazım. Çünkü gece hayatında er geç arkadaşlar olaya karışıyor, başka insanlar ortalığı karıştırıyor’’ diyor. Sergen'in dışardan görüldüğü gibi ukala bir insan olmadığını söyleyen Pelin Doğan, yine de ünlü futbolcuya öğüt vermeden geçemiyor ve ona gece hayatını biraz daha kontral altına alması gerektiğini, aksi halde futbol yaşamının çok kısa zamanda bitebileceğini hatırlatıyor.

Evlilik konusuna da oldukça sıcak bakan Doğan, babası gibi çok kıskanç olmayan biriniaradığını sözlerine ekliyor. Aşk ve seksi de birbirinden ayıramayan Doğan ‘‘Aşksız seks olmaz, sekssiz de aşk... Sadece cinsel ihtiyaçları için seks yapan insanlara kesinlikle karşı değilim. Mesela Brad Pitt karşıma çıksa, onunla birlikte olurum’’ diyor.

İstanbul Teknik Üniversitsi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Kanun Bölümü mezunu olan ve Amerika'da iki yıl lisan ve marketing eğitimi alan 24 yaşındaki Pelin Doğan, seksi olarak anılmaktan şikayet etmiyor. Doğan, ‘‘Ben güzel bir kadın olduğuma inanıyorum. Bir şey güzelse onu göstermekten yanayım. Benim vücudum güzel. Bu kıyafetlerin bana çok yakıştığına inanıyorum’’ diyor.

Sosyetenin en çok okuduğu aylık magazin dergisi Klips'in bu sayısında, piyasadan borç para toplayıp, ortadan kaybolduğu iddia edilen Özsoy Ailesi'yle ilgili, kısa süren aşklarla, Nermin-Pamir Bezmen çiftinin açıklamaları, babalarıyla aynı adı taşıyan çocuklarla, evlenememiş kraliçelerle ilgili haberler dikkat çekiyor. Dergide ayrıca Nükhet Duru, Yalçın Dümer ve Yasemin Alkaya ile yapılan ilginç röportajlar yer alıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!