Sonbahar gelini olacağım

Güncelleme Tarihi:

Sonbahar gelini olacağım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Magazin programlarının manken olmayan gazeteci sunucusu Müge Anlı

Eylül sonunda dünya evine girecek olan Müge Anlı, sonbahar yağmurları gibi bereketli bir evlilik yaşamayı diliyor.

Tartışmasız, bütün televizyon kanallarında yayınlanan magazin programlarını mankenler sunar. Bir manken sunduğu programdan herhangi bir nedenle ayrılsa, bu işin kuralı böyleymiş gibi hemen yerine yeni bir manken bulunur. Bu noktada sadece Kanal D, diğer kanallardan ayrılıyor. Çünkü Kanal D'nin Pazar Magazin programını sunan Müge Anlı bu işin okulundan mezun. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin gazetecilik bölümünü bitiren Anlı'nın sunuculuk hikayesi tesadüflere bağlı: ‘‘Okuldan mezun olduktan sonra Kanal 6'da çalışmaya başladım. Önce Alem, sonra Top Secret programlarında yapımcılık ve yönetmenlik yaptım. Bir gün programı sunan manken gelmedi, bana: ‘‘Sen sun’’ dediler. Yani ekrana çıkmak için çaba harcamadım.’’

Tüm magazin programlarını neden mankenler sunuyor? O bir istisna. ‘‘Mankenler, ekrana yakışan isimler oldukları için sunuculuk yapıyorlar. Çünkü güzeller. Şunu da belirtmek istiyorum ki; ben her şeyden önce gazeteciyim. İstisna olmamla ilgili olarak ise, bir işi kim biliyorsa o en iyi anlatır diye düşünüyorum’’ diyor. Eylül sonuna doğru Pazar Magazin'de çok farklı ve eğlenceli değişiklikler yapacağını söyleyen Anlı'nın en büyük hayali, sanatçı belgeselleri hazırlamak. Güzel televizyoncu: ‘‘Ekibimi çok seviyorum, bir aile gibiyiz. Bir şeyi hak etmek için çok çalışmak gerektiğine inanıyorum. Güzellikleri hak etmek için uğraşıyorum ben de’’ diyor.

Dokuz ve yirmibir yaşlarında iki erkek kardeşi olduğunu ve onlarla vakit geçirmeyi çok sevdiğini söylüyor Müge Anlı: ‘‘İşlerim çok yoğun. Buna rağmen kardeşlerime ve köpeğim Cancan'a vakit ayırmak için elimden geleni yapıyorum. Bir de fırsat bulursam sinemaya gitmeyi çok seviyorum.’’ Eylül sonu ise Anlı'nın hayatında bir dönüm noktası olacak. Uzun süreden beri nişanlı olan televizyoncu sonbahar mevsiminde dünya evine giriyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!