Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2012 20:39

Parçalı ay tutulması işimizi ve ilişkilerimizi etkileyecek. Uyanık olmakta fayda var. Satış için yanlış ama alım için doğru bir dönem

Haberin Devamı

Satış yapacaklar için durum vahim

Yarın öğle saatlerinde gerçekleşecek parçalı ay tutulması tüm hafta iş ve özel hayatımızda büyük etki yaratacak. Tutulma, hem geri giden Venüs hem de Başak burcundaki Mars ile zorlayıcı etkileşim içinde. Ylişkilerimizdeki yıpranmışlıkların günlük işlerimizi etkilemesine izin vermemeli ve uyanık olmalıyız. E-postaları göndermeden önce defalarca okuyalım. Yazı ve duyuruları kimlere ne şekilde gönderdiğimize dikkat edelim. Toplantıların yapıcı yönde gelişmeyeceğine dair ipuçlarımız varsa, gelecek haftaya erteleyelim.

Aniden bazı faaliyetleri elden çıkarmak durumunda kalabiliriz. Satış yapmak zorundaysak, durum biraz vahim. Ürün veya şirketi değerinin altında elden çıkarmak ya da satışın parasını zamanında alamamak gibi durumlar yaşayabiliriz. Bu nedenle alım için doğru zaman olduğunu hemen belirletelim. Venüs’ün geri hareketi, değerli olan her şeyin daha alt bir fiyatla satılmasına neden olacak. Satın aldıklarımızı, Venüs’ün geri hareketi sonlanınca, haziran sonunda tekrar rahatça pazara çıkarabiliriz. Bu durum özellikle ulaşım, yazılı basın, eğitim alanlarında daha da etkili. Tutulmanın etkilediği diğer alanlarsa ulaşım ve eğitim.
Elbette pek çok yenilik, tazelenme faaliyeti de beraberinde geliyor. Başvurduğumuz işlerin nasıl sonuçlanacağını bu hafta anlamış olacağız. Birkaç haftadır beklemekte olduğumuz iş sonuçlarını, müşterilerden gelen haberleri kısa zaman içinde alabiliriz. Her şey görünür hale gelirken, gizlenmeye çalışılan tüm konular açıklıkla ortaya dökülecek. Çalışmaların gidişatı, iyi veya kötü, belli olacaktır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!