Şarkıcı Sıla’nın ismini kullanarak mekan dolandırdı

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Sıla’nın ismini kullanarak mekan dolandırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 13:29

Ünlü şarkıcı Sıla kendi adını kullanarak dolandırıcılık yapan bir kişi yüzünden zor günler geçiriyor. Daha önce terör suçundan hapiste yattığını söyleyen Ali Ş. isimli şahıs, şarkıcı Sıla’nın ismini kullanarak bir mekanı dolandırdı.

Haberin Devamı

İddialara göre, bir restoran sahibi olan Orhan Yılmaz'ı arayan Ali Ş. isimli kişi ünlü şarkıcı Sıla'nın menajeri olduğunu söyledi. Yılmaz'a mekanında sahne alabileceğini söyleyen kişi, mekan sahibinden 25 bin lira istedi.

Sıla'nın menajeri olduğunu söyleyen kişi ile anlaşan mekan sahibi Orhan Yılmaz, belirlenen tarih geldiğinde Sıla'nın sahne almamasının sonucunda dolandırıldığını anlayan mekan sahibi parasının peşine düştü. Ancak, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişi Ali Ş. “Parayı unut. Ben örgütten yattım çıktım.” diyerek mekan sahibini tehdit etti. Mekan sahibi Orhan Yılmaz'ın şikayette bulunması üzerine Ali Ş. hakkında “tehdit” davası açıldı.

Şarkıcı Sıla’nın ismini kullanarak mekan dolandırdı

Haberin Devamı

Sıla kimdir?

Sahne ismi ile Sıla, tam ismi ile Sıla Gençoğlu 17 Haziran 1980 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dünyaya geldi. eğitim hayatı için ilk olarak İzmir'e daha sonra ise İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında sahne eğitimi almaya başladı. Bilgi Üniversitesi'nde caz eğitimi aldı. Kenan Doğulu ile tanıştıktan sonra uzun yıllar geri vokalliğini yaptı. Söz yazarı ve besteciliği ile ön plana çıkan Sıla, bir çok başarılı albüm yaptı. Son olarak geçtiğimiz günlerde “Dantel” isimli albümünü çıkardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!