Sezgiler değil akıl ön planda

Güncelleme Tarihi:

Sezgiler değil akıl ön planda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2004 10:17

2005 yılında Aslan ve Başakları heyecan verici aşklar, tutkulu ilişkiler ve radikal değişiklikler bekliyor. Her iki burç da, sosyal yaşamlarında devrim niteliğinde yükselmeler yaşacaklar.

Aslanlar bu yılı zaferle kapatırken, Başakları terfi bekliyor.

İki burcun unutmaması gereken tek şey ise sezgilerinden daha çok akıl ve mantıklarına güvenmeleri gerektiği. Duygular ön planda ancak marjinal tercihler zarar verebilir.

ASLAN BURCU

2005 yılında Aslanların en fazla anlaştığı burçlar Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay ve Balık. Koç, Aslanları iyi idare edecek, Yengeçlerin hassasiyeti moralini yükseltirken Terazi ve İkizler duygularını özgürleştirecek. Yay ve Balık yaratıcılığını tetikleyecek ve Başaklar hayatı ciddiye alıp gerçekleri yakalamalarını sağlayacak.

Aslanların bu yıl anlaşamadığı burçların başında Boğa ve Akrepler geliyor. Aralarında sert ve zorlayıcı bir ilişki meydana gelirken Oğlakların baskısından, Kovaların ise duygularını zorlamasından rahatsız olabilirler.

n Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız bu yıl yükselecek.

n Kariyer çalışmalarınızı bu yıl da sürdüreceksiniz.

n Yılın ilk yarısı şansınız yüksek olacak.

n Yılın ikinci yarısı büyük beklentiler içine girebilirsiniz.

n İstekleriniz sizi zorlayacak ve gerilimli duyguların açığa çıkmasına neden olacak.

n Tutkulu aşklar ve yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Fakat kendinizi bu duygulara kaptırmasanız iyi olur.

Dikkatinizi yönelttiğiniz kariyer ve statünüzü yükseltmeye yönelik çalışmalarınıza bu yıl da devam edeceksiniz. Özellikle yılın ilk yarısı hem aşk, hem de kariyer açısından son derece verimli bir dönem. Fırsatları iyi değerlendirmek için çalışmanız gerekiyor. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız yükselecek fakat sezgilerinize güvenmek yerine akılcı davranmanız gerekiyor.

Yeni yıla son derece keyifli ve eğlenerek gireceksiniz. Şubat ayı sizin için zihinsel ve duygusal açıdan gerilimli bir dönem olabilir. Fakat önceden aldığınız kararları değiştirmeyecek ve çalışmalarınızı planladığınız gibi sürdürmeye devam edeceksiniz.

Mart-nisan dönemi sizin için son derece hareketli geçecek. Yapabileceklerinizden daha büyük sorumluluklar alabilirsiniz.

Fakat kendinizi çok fazla zorlamayın. Bu sırada aldığınız sorumluluklar ileriki dönemlerde zorlayıcı gelebilir. Mayıs-haziran döneminde çalışmalarınızı belirlediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Bu devre içinde hayatınızda çok önemli değişikliklere neden olabilecek durumlar meydana gelmeyecek.

Temmuz ayı son derece eğlenceli ve keyifli geçecek. İçine girdiğiniz ortamlarda kendinizi göstermeyi başaracak ve son derece dikkat çekici olacaksınız.

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri farklı boyutlara ulaştırabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda idealinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Temmuzun sonlarına doğru dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar hayatı fazla ciddiye almaya başlıyorlar.

Evlilik, ortaklık benzeri sorumluluklar almanız gerekebilir. Yılın ikinci yarısı yaşantınızda değişiklikler yapmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Değiştirmeniz gereken alışkanlıklarınız yüzünden zorlanabilirsiniz. Ağustos ayında düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak durumlar çıkabilir.

Bu dönem evinizle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Fakat ustalar ve tamirat işleri açısından pek uygun bir dönem değil.

Burcun ikinci ve üçüncü on günlük devresinde doğanlar hem aşk, hem de parasal açıdan yıl sonuna doğru gerilimli duygular içine girecekler. Eylül ayında başlayan gerilimli duyguları artabilir. Bu devre içinde çok büyük beklentiler içine girmekten kaçınmanız gerekiyor.

Bu devre içinde karar vermeniz gereken durumlar sıkıntı yaratabilir. Fakat olayları akışına bırakın ve gelişmeleri anlamaya çalışın. Değiştirmeniz gereken tavrınızı ve koşullarınızı değiştirin.

Ünlü Aslanlar

Napolyon Bonaparte, Fidel Castro, Kraliçe Elizabeth, Bernard Shaw, Neil Armstrong, Gene Kelly, Yves St. Laurent, Henry Ford, Henry B. Dupont, Adnan Kaşıkçı, Alfred Hitchcock, Robert Redford, Louis de Funes, George Hamilton, Dustin Hoffman, Michael Douglas, Robert de Niro, Ahu Tuğba, Mick Jagger, Gönül Yazar ve Cenk Koray.


BAŞAK BURCU

2005 yılında Başakların en fazla anlaştığı burçlar Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep ve Oğlak. Güvenli duygular uyandıran Boğa, Yengeç ve Oğlaklarla zaman zaman gerilim açığa çıksa bile onları çok iyi idare edecek. Aslan ve Akrepler farklı duygularını açığa çıkarmalarını sağlarken, Teraziler neşeli vakit geçirmelerini, Başaklar ise kendilerini keşfetmelerini sağlayacak.

Başakların bu yıl anlaşamadığı burçların başında Koçlar geliyor. İkizler, Yay zaten değişim içinde olan Başaklara fazla gelebilir. Balıklar ise hem çekici gelecek ve ilginç yönlerini keşfetmelerini sağlayacak. Fakat aynı zamanda gerilimli duygulara dayanamayabilir.

n Bu yıl kendinizi keşfedebilir ve alışkanlıklarınızın tamamen dışına çıkabilirsiniz.

n Kendinizden çok farklı olanlara aşık olabilir, etkileyici kişilere tutulabilirsiniz.

n Bugüne kadar değer verdiğiniz her şey değişiyor.

n Kendinizi keşfedecek, yepyeni değerlere ulaşacaksınız.

n Yılın ikinci yarısı büyük yatırımlar yapabilirsiniz.

Heyecan verici aşklar, tutkulu ilişkiler ve radikal değişiklikler dönemine giriyorsunuz. Yeni yıla karmaşık duygu ve düşünceler içinde girebilirsiniz. Fakat ocak ayının ortalarına doğru duygularınızı dengeleyecek ve iyimser bir tavır içine gireceksiniz. Meydana gelen olaylar moralinizi yükseltecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri gözden geçirebilir, farklı özelliklere sahip kişilere aşık olabilirsiniz.

Şubat ayında yükselen enerjiniz, sorunlarla başa çıkmanızı kolaylaştıracak. Şubat-mart döneminde geleceğe yönelik isteklerinizi belirleyebilirsiniz.

Yaratıcılığınızı harekete geçiren kişiler ve olaylarla karşılaşacaksınız. Zevkleriniz bu sırada değişebilir.

Nisan sonlarına doğru farklı istekler içinizde uyanmaya başlayacak ve mayıs ayında çok büyük beklentiler ve büyük hedefler peşinden koşmaya başlayabilirsiniz. Bu dönem seyahatler, yatırıma yönelik güçlü arzular ve tutkulu aşklar yaşabilirsiniz. Cinsel potansiyelinizin yükseldiği bu devre içinde tedbirli davranmanız gerekiyor.

Yüksek gerilim kendinizi duygusal açıdan zayıf hissetmenize neden olabilir veya aniden başlayan aşk maceraları duygularınızda değişiklik meydana getirebilir. Burcun ilk on günlük devresinde doğanların heyecan verici aşk maceralarına fazla düşünmeden atılmaları mümkün.

Burcun son on günlük devresinde doğanlar ise haziranın ilk haftası kendilerini derinden etkileyecek ve iz bırakacak kişilerle karşılaşabilir ve tutkulu aşklar yaşayabilirler.

Ağustos sizin için çok heyecanlı ve keyifli geçecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yoğunlaşarak artabilir. Bu devre içinde yatırıma yönelik araştırmalar yapabilirsiniz. Fakat girişimde bulunmak için Ağustos’un ikinci yarısını tercih etmenizde fayda var.

Yılın ikinci yarısı sizin için son derece verimli geçecek. Şansınızın yükseldiği bu devre içinde fırsatları değerlendirmeyi başarırsanız kazançlı çıkacaksınız. Özellikle eylül ayında isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlar çıkabilir. Ekim-kasım dönemi gelişmeler ağır olsa bile istediğiniz yönde olacak ve bu sırada kendinizi ve ne istediğinizi keşfedeceksiniz.

Sabırlı ve kararlı tutumunuzun ödüllerini aralık ayında alacaksınız. Kasım ayından itibaren dikkatinizi kariyer çalışmalarına odaklayabilir, sosyal statünüzü yükseltmeye yönelik çalışmalarınızı belirleyebilirsiniz. Bu yıl farklı alanlara ilgi duyacak ve bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceksiniz.

Ünlü Başaklar

Agatha Christie, Büyük İskender, Peter Folk, Peter Sellers, Sid Ceaser, Richard Gere, Sean Connery, Lary Hagman, Bob Newhard, Cüneyt Arkın, Müşfik Kenter, Sophia Loren, Raquel Welch, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson, Rick Springfield ve Ahmet Özhan

YARIN: TERAZİ VE AKREP
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!