Saruhan Hünel'e mahkemeden şok karar!

Güncelleme Tarihi:

Saruhan Hünele mahkemeden şok karar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 23:07

Gazeteci Edda Sönmez ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Saruhan Hünel, sevgilisi ile birlikteliklerini kötü bir şekilde noktalamıştı. Gazeteci Sönmez, Saruhan Hünel in kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Saruhan Hünel şikayetinde “Edda Sönmez ile 2015’ te benimle yapmış olduğu röportaj vasıtasıyla tanışmıştık. Yaklaşık 6 ay süren ilişkimiz bu şekilde başlamıştır. Kıskançlıkları ve paranoyaları ile dolu bir hayatın içinde buldum kendimi. Sabahlara kadar beni arardı, daha da dayanamazda evimin önüne gelir ve onu eve almazsam olay çıkartmakla beni tehdit ederdi. Ayrılınca evime almadım, bağırmaya başladı. Kapıyı aralayınca evime zorla girmiştir. Ben sönmez’ in sadist fantezilerinin kurbanı olmayı kabul etmediğim için bütün bu iftiralarla karşılaştım.” diye ifade verdiği iddia ediliyor.

Mahkemenin verdiği karara göre, dayak yediğini iddia eden eski sevgili Edda Sönmez, 6 ay boyunca Hünel’ in konutuna dahi yaklaşamayacak. Yani Saruhan Hünel'e 6 aylık koruma kararı verildi.

Haberin Devamı

Saruhan Hünel kimdir?

7 Ocak 1970 yılında İstanbul’ da dünyaya gelen Hünel 46 yaşında. Ailesinin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Hünel’in kızkardeşi Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel’ dir. Çalışma hayatına mankenlik yaparak başlıyor, bir süre sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. Şu an Karagül isimli dizide rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!