Zehra'nın minik kalbi dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Zehranın minik kalbi dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2008 14:24

İZMİT'in Köseköy Beldesi’nde, doğuştan kalp yetmezliği olan 2 yaşındaki Zehra Uludağ, 15 gün sonra gerçekleştirilecek ameliyatı beklerken bu sabah hayatını kaybetti.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet ve Asiye Uludağ çifti 4 çocuklarından en küçüğü olan Zehra’yı rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce Gebze Anadolu Sağlık Merkezi ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü. Burada yapılan kontrollerde kalp yetmezliği teşhisi konan ve iki kez anjiyo yapılan küçük Zehra'nın ameliyat olması gerektiği bildirildi.

Cerrahpaşa tıp Fakültesi Hastanesi’nden 15 gün sonra yapılacak kalp ameliyatı için gün verildi. Ancak bu sabah küçük Zehra evde birden rahatsızlandı. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenen küçük Zehra, yolda hayatını kaybetti.

Çocuğunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ahmet Uludağ, “Zehra'nın rahatsızlığını öğrendikten sonra onun sağlığına kavuşması için elimizden gelen her şeyi yaptık. En iyi hastanelerde kontrol yaptırdık. Ameliyat kararı alınmıştı. 15 gün sonraya gün verildi. Ama kızımın minik yüreği dayanamadı” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!