Lösemili çocuklara 122 bin YTL gelir

Güncelleme Tarihi:

Lösemili çocuklara 122 bin YTL gelir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2008 11:28

BİZİM Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanmak üzere başlatılan ‘Umut Dolu Çantalar’ kampanyasında 122 bin 500 YTL gelir elde edildi.

ABD'de aksesuar modasının öncüsü Coach'ın, Eren Holding bünyesinde İstinye Park Alışveriş Merkezi ile Bağdat Caddesi'nde mağaza açması nedeniyle Lösemili çocuklar yararına ‘Umut dolu Çantalar’ adı altında kampanya düzenlendi. Nisan ayından itibaren www.umutdolucantalar.com sitesinden yürütülen kampanyada, çantaların her biri 2 bin 500 YTL’ye satıldı ve toplamda 72 bin 500 YTL gelir elde edildi.

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen gecede de birçok ünlünün tasarladığı çantalar, yine ünlü isimler tarafından satın alındı. Gecedeki çanta satışından da 50 bin YTL gelir elde edildi. İnternet sitesi ve gecede satılan çantalardan elde edilen toplam 122 bin 500 YTL, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'na aktarıldı.

Esma Sultan Yalısı'ndaki geceye Çağla Şikel, Ece Sükan, Siren Ertan, Cengiz Abazoğlu, Cemil İpekçi, Derin Mermerci, Tülin Şahin, Ebru Şallı, Bedri Baykam, Demet Akbağ, Belçim Erdoğan ve Fatih Terim gibi isimler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!