Kurt adam diyeti nedir?

Güncelleme Tarihi:

Kurt adam diyeti nedir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 12:25

Madonna ve Demi Moore gibi ünlü isimlerin kısa sürede kilo vermelerini sağlayan kurt adam diyeti son zamanların en çok merak edilen konularından biri. Bu diyet 1 günde 3 kilo vermeyi vadediyor. Peki bu kadar kısa bir sürede kilo vermek nasıl gerçekleşiyor?

Haberin Devamı

 

Kurt adam diyetinin temeli ayın günlük hareketlerine dayanıyor. Ayın konumuna bağlı olarak meydana gelen gelgit hareketleri baz alınarak gün içerisinde tüketmeniz gerekenler ve saatleri belirleniyor. Diyete göre okyanus sularınının çekilmesi ve yükselmesiyle meydana gelen medcezir zamanında insan vücudundaki su miktarında da değişimler oluyor. Diyet, bu zaman diliminde vücuttan zararlı sıvıların atılmasını sağlayan bir detoks uygulamasından meydana geliyor.

Kurt adam diyetin iki tür planı var. Bu planların dolunay veya yeniay dönemlerinde uygulanması diyetin esas noktası.

Kurt adam diyeti nedir

Haberin Devamı

1- TEMEL DOLUNAY DİYETİ

Bu planda bir gün boyunca yalnızca su ve meyve tüketmek gerekiyor. Bu sayede vücut toksinlerden arınıyor ve bir günde 3 kiloya kadar verebilmenizi sağlıyor.

2- GENİŞLETİLMİŞ DOLUNAY DİYETİ

Bu plan da temel dolunay diyeti gibi 24 saat buyunca sadece su ve meyve tüketmek gerekiyor. Ek olarak ayın önemli hareketlerinin gerçekleştiği dönemlerde de diyete hafif ve sağlıklı besinler eklenerek devam ediliyor.

DİYETİN PÜF NOKTALARI

Kurt adam diyeti nedir

- Günde mutlaka en az 1,5 litre su tüketmelisiniz. Ek olarak 1 litre kadar bitki çayı da tüketilmeli.

- Çay, kahve, gazlı içeceklerden kesinlikle uzak durulmalı.

- Kurt adam diyetini uyguladığınız diğer diyet planlarıyla da birleştirebilirsiniz.

 

 

BAKMADAN GEÇME!