Kozmetikte "en doğal ürün" devri

Güncelleme Tarihi:

Kozmetikte en doğal ürün devri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2007 13:14

Günümüz insanı artık kozmetik ürünleri kullanırken de en doğal olanı tercih ediyor. Bu nedenle üretici firmalar, "ham maddeyi yine en doğal halinde nasıl ürün durumuna getiririz?" sorusunun yanıtı arıyor ve buna yönelik üretim yapmayı amaçlıyorlar.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda Türkiye piyasasına giren, dünyaca ünlü kozmetik markası LR Health&Beauty Systems Türkiye, firması da bu konuda ciddi bir alternatif olmayı amaçlıyor. Şirketin Ürün Müdürü Seda Gönen yaptığı açıklamada; "Bütün ürünlerimiz şirketimiz bünyesinde sıkı kalite kontrolünden geçiyor. Bununla birlikte ödül almış Enstitüler de sürekli olarak ürünlerimizin kalite kontrolünü sürdürüyor. Yüksek kalite standartlarımızı korumak için birinci sınıf hammadde kullanılıyor, ürünler bu sayede yüksek doğal konsantre oranlarıyla sunuluyor. Bu nedenle ürünlerin içeriğinde bulunan etken madde, birinci sınıf olması ilkesi ile yola çıkılıyor. Bu, bizi diğer kozmetiklerden ayıran nedenlerden bir tanesi" diyor.Yani, LR ürünlerinin özelliği; doğal içeriğini kaybetmeden üretimi yapılıp kişilere sunulması. Ve ürünler, tamamıyla doğal maddelerden bilimsel yollar izlenerek üretiliyor. Bu nedenle ürün grupları, Sağlık ve Bakım ürünleri adı altında satışa sunuluyor

Haberin Devamı

LR Health&Beauty Systems'in dünyada en çok satan ürünleri Aloe Vera Acil Yardım Spreyi; Yüzde 83 oranında Aloe vera içerikli serinletici sprey. Antiseptik özelliğe sahip ilk yardım spreyi olarak kabul görüyor. Bunun nedeni çok geniş alanda ve çeşitli sorunlar üzerinde birebir duruma müdahale etmesidir.

Kullanıldığı alanlar; yanıklarda, açık yaralarda, mantarda (propolisli krem ile), varislerde(konsantre krem ile)kepekli saçlarda (sabah- akşam masaj yaparak yedirilir ve durulanmaz), Epilasyon ve ağda sonrası oluşan cilt tahrişleri ve iltihaplanma durumlarında, Göğüs altı ve bacak arasında oluşan pişiklerde, çeşitli cilt yanıklarında, akan kanın durdurulmasında, İçeriğinde Aloe Vera bitkisinin haricinde 12 adet bitki özünden oluşuyor.

Aloe Vera Propolisli krem

Yüzde 79 Aloe Vera ve Propolis içerikli bakım kremi. Balmumunun ekstresi ile doğal antibiyotik görevinde sakinleştirici cilt bakım kremidir.

Kullanıldığı alanlar; Özellikle kış mevsiminde yıpranmış,çok kuru ve pul pul dökülen tahriş olan ciltlerde sabah- akşam olmak üzere kullanılır. Yaraların ve dikiş izlerinin bakımında son derece etkili olup iyileştirici özelliğe sahiptir. Nasırda, kuru ve kaba deri üzeerinde streç film ile 7-8 saat boyunca bekletildiğinde yumuşatıcı etki yapar. Düzenli olarak sabah-akşam kullanıldığında etkisini 15 gün içerisinde görebileceğiniz doğal bakım kremidir. İçeriği , aloe vera, propolis, vitamin E, allantoin maddesinden oluşuyor.

Haberin Devamı

Serox Set

Bu setin temel özelliği; Kas gevşetme teknolojisine dayalı olarak üretildiği için Mimiklerden oluşan kırışıklıklara ve yer çekiminin,genetik özellikleri ve yaşla birlikte oluşan sarkmalar üzerinde Argireline ve Ameliox maddeleri ile yüz, boyun ve dekolte bölgesindeki cilt bağ dokusundaki yapılandırmayı sağlar.Bağ dokusu birbiri üzerine hasır örgüsü  görünümünde olup zamanla birlikte gevşeyerek sarkmalar oluşur. Mimik yada katlantı çizgilerine bağlı olarak ise derin çizgiler zamanla yüzümüze daha da oturur. İşte serox ürünü tam bu esnada devreye girerek esnekliğini kaybetmiş bağ dokuyu sıkılaştırır ve sıkılaşan cilt yüzeyinden katlantı çizgileri açılır. Kırışıklıklar üzerindeki hücrelerde aktif hale geçiş meydana gelir.Düzenli sabah - akşam cilt temizliğinden sonra kullanılmalıdır.

Microsilver Antibakteriyel Temizleyici Bar;

Hassas problemli ciltler üzerinde p.H 5.5 dengesinde cildin kendi koruyucu tabakasını bozmadan, derinlemesine temizliğini sağlar. Sabah-akşam olmak üzere uygulanması gerekmektedir. Tüm vücutta kullanılabilir.

Microsilver Özel Bakım Kremi ile sivilcelere savaş açın

Microsilver'ın antibakteriyel,düzenleyici, dengeleyici etkisi akne ve sivilce oluşumunu azaltarak, cildi temizler, mat, doğal bir görünüm kazandırır. Ürünün etki süresi hormonal, genetik, psikolojik özelliklere göre değişiyor. Özellikle yağlanmayı dengeleyici ve akneyi tedavi edici etkisi yapılan araştırmalarda 16 - 34 yaş arasında  2 ay gibi bir sürede fark edilmektedir. Sabah- akşam microsilver antibakteriyel sabunu ile yapılan cilt temizliğinden sonra nemlendirici olarak uygulanır.

Ve saç dökülmesine son

LoRecapin®
Saç Dökülmelerinde  LoRecapin® nasıl etki eder?
Zeytin yaprağındaki Oleanol Asidi, (DHT) Dihydrotestosteron oluşumunu engeller. Turunçgillerden elde edilen Apigenin, saç kökünde kan dolaşımını sağlar! Biontinyl-GHK (özel vtaminli protein) saç kökünün güçlenmesine yardımcı olur. LoRecapin® klinik araştırmalarda 4 ay süreyle test edilmiştir.Elde edilen sonuçlar;
" LoRecapin® saç dökülmesini yavaşlatır,
" Tekrar saç çıkar
" Saç teli daha uzun süre kafa derisinde kalır
" Saç kökünü korur ve onarır
Kullanım şekli; günde 1 defa olmak üzere
Sabah; LoRecapin® şampuan ardından saçı durulayıp nemini aldıktan sonra LoRecapin® Tonik saç diplerine masaj yaparak uygulanmalıdır. Bu uygulamadan sonra saç yıkanmaz!
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!