Kaş’a göz hastalıkları uzmanı atandı

Güncelleme Tarihi:

Kaş’a göz hastalıkları uzmanı atandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2015 12:48

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist oraya gidiyor. Antalya'nın en güzel yerlerinden bir tanesi olan Kaş ilçesi. Ancak bugün Kaş ile ilgili ajansların geçtiği bir haber ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. Kaş'a ilk kez göz doktoru atanmıştı.

Haberin Devamı

Bu kadar turistik bir bölge olan Kaş'ta ise bugüne kadar hiç göz doktoru olmaması ise dikkat çekti. Kaş Devlet Hastanesi’ne atanan göz hastalıkları uzmanının ismi ise Zerrin Alkan.

İLK KEZ GÖZ HASTALIKLARI UZMANI ATANDI

Kaş Devlet Hastanesi’ne ilk kez göz hastalıkları uzmanı atandı. Göreve başlayan Dr. Zerrin Alkan, daha önce tatil yaptığı Kaş’ı yakından tanıdığını ve çok sevdiğini söyledi. Kaş’a severek geldiğini aktaran Dr. Alkan, "Kaş Devlet Hastanesi’ne atanan ilk göz hastalıkları uzmanı olmaktan çok mutluyum. Kaşlıların göz sağlığına hizmet edeceğim" dedi.

Dr. Zerrin Alkan, 1982 yılında Burdur’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Burdur ve Isparta’da tamamlayan Alkan, 2007 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde göz hastalıkları ihtisasını yapan Alkan, Sağlık Bakanlığı tarafından Kaş’a atandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!