Kadınların en güzel rüyası zayıflık

Güncelleme Tarihi:

Kadınların en güzel rüyası zayıflık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2012 00:00

Birçok kadının kâbusu haline gelen fazla kilolardan bitkisel kürler ile kurtulmak mümkün.

Haberin Devamı

Kadınların en güzel rüyası zayıflık

Günümüzün en büyük sağlık problemlerinden biri fazla kilodur. Şişmanlık; genetik faktörler, hareketsizlik, hatalı beslenme gibi nedenlerle oluşabilir. Fazla kiloları bir hastalığa dönüşmeden dengelemek çok önemlidir. Rastgele hazırlanan zayıflama programları ve diyetler, metabolizmanın dengesini bozabilir.
Sağlıklı zayıflama, diyetin yanı sıra düzenli egzersizi, bilinçli beslenme tekniklerini, stres atmayı, masajı ve doğal destekleri içerir.

 

/images/100/0x0/55eb3347f018fbb8f8b1dc87
Zayıflamak isteyenler tuzu az tüketmeli, yemek arasında su içmemelidir. Ananas hapları, maydanoz tabletleri, mısır püskülü, sinameki, sarmısak ve soğan katkılı preparatlar, metabolizmanın canlanmasına ve toksin atmaya faydalıdır.

 

Haberin Devamı

Yeşil çay tabletleri, kiraz sapı ve rezene de incelmeye katkı sağlar. Ihlamur, papatya ve nane de iştahı denetler. Günde en az 1,5-2 litre katkısız sıcak su ve günde en az 3-4 fincan şekersiz bitki çayı içmek çok önemlidir.

 

Çok özel durumlar dışında asla ve asla hızlı kilo verilmemelidir. En ideali, haftada 1 kilo verilmesidir.

 

SİZ DE MERAK ETTİKLERİNİZİ SORUN, AHMET MARANKİ CEVAPLASIN

 

ŞİFALI KÜRLER 

 

- 1 litre suya 30 gram mısır püskülü, 30 gram arpa, 30 gram ayrık kökü konulur ve karışım kaynatılır. Soğuduktan sonra süzülüp balla tatlandırılır. İçine limon sıkılarak tüketilmesi tavsiye edilir. Bu karışıma 20 gram kiraz sapı da ilave edilebilir.
- 1 bardak kaynar suya 1 çay kaşığı funda yaprağı konulur ve 10 dakika bekletilir. Bu çaydan günde iki kere tüketilmesi önerilir. 
- 4 bardak suya 1 avuç dolusu ince kıyılmış maydanoz konulur. Hafif ateşte 20-30 dakika kaynatılır. 1 günde tüketilmesi tavsiye edilir.
- 200 gram rezene, 200 gram kimyon, 200 gram melek otu kökü toz haline getirilip karıştırılır. Bu karışımdan günde 1 kaşık aç karnına içilmesi tavsiye edilir.
- Günde 5 fincan ile 10 fincan arası yeşil çay içilmesi tavsiye edilir.

 

Haberin Devamı

ZAYIFLAMAYA YARDIMCI RENK VE KOKU 

 

/images/100/0x0/55eb3347f018fbb8f8b1dc89
Mor rengi ile biberiye kokusu tercih edilmelidir.

 

3 HAFTA UYGULAYIP 1 HAFTA DİNLENİN


Zayıflama sürecinde önemli olan, vücudun toksinlerden arındırılması ve kanın temizlenmesidir. “Kozmik Beden Temizliği” sayesinde yapılan bu işlem başarıyla sonuçlanırsa, diyetler ve kürler aracılığıyla verilen kilolar geri alınmaz.
Yukarıda verilen kürleri uygularken, düzensiz uyku ve yemek saatleri gibi kilo aldıran yanlış alışkanlıklardan da kurtulmak gerekir. Aksi halde kürleri tek başına uygulamak hiçbir anlam ifade etmez.
Bitki kürlerinin kullanımına üç hafta devam edilip, 1 hafta ara verilmesi tavsiye edilir. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenme şekli, yaşam tarzı haline dönüştürülmelidir.

 

Haberin Devamı

BİTKİSEL KÜRLERİ UYGULARKEN NELERDEN UZAK DURMALISINIZ?


- İçeriği bilinmeyen tüm konsantre ürünler, hazır gıdalar
- Konserve ve salamura gıdalar
- Margarin, iç yağı, kuyruk yağı, tereyağı gibi hayvansal ve katı yağlar
- Şeker ve şekerli tüm gıdalar
- Börek, pasta, kek gibi hamur işleri
- Alkollü içecek ve meşrubatlar
- Sucuk, salam, sosis ve pastırma gibi işlenmiş et ürünleri
- Kuruyemişler
- Beyaz ekmek
- Krema gibi yağlı gıdalar ve kızartmalar

 

AMETİST TAŞI


Ametist taşı, negatif elektrik yükü taşıdığından, bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir. Yatıştırıcı etkisi vardır. Enerjisi huzur vericidir. Yaydığı enerji doğrudan sinir sistemini etkiler. Fazla çalışmaktan ve stresten kaynaklanan zihinsel yorgunluğu giderir. Kişiyi rahatsız eden takıntılı düşünceleri uzaklaştırıcı ve yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Her hastalıkta kullanılabilen bir taş olduğu için zayıflamada da yardımcı olarak kullanılabilir.

Haberin Devamı

'BİTKİLERİN EFENDİSİ' SORULARINIZI YANITLIYOR / WEB TV

 


 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!