Kadınlar Michelle Obama kolu istiyor

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Michelle Obama kolu istiyor
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 30, 2013 11:25

Aşırı spor yapmasıyla bilinen Madonna'nın son çekilen fotoğraflarında kolları herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Madonna'nın kolları sarkık ve çirkin bir görüntü oluştururken kadınlar artık plastik cerrahlara, ellerinde Michelle Obama'nın resmiyle koşuyor.

Haberin Devamı

ABD'de kol estetiği ameliyatlarının 2000 yılına göre 43 kat arttığı ve Amerikalı kadınların en fazla Başkan'ın eşi Michelle Obama'nın kollarına özendiği bildirildi.

ABD Plastik Cerrahlar Derneği'nin yayımladığı raporda, 2000'den bu yana kol ameliyatı olan kadınların sayısının 43 kat arttığı kaydedildi.
Raporda, güzel kollara sahip olmayı hayal eden 15 bin kadının geçen yıl yağ aldırma ya da gerdirme işlemleri için bıçak altına yattığı ifade edildi.
Derneğin yaptığı kamuoyu yoklaması ise Amerikalı kadınların en çok ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'nın "sıkı kollarına" özendiğini, "First Lady"yi sinema oyuncuları Jennifer Aniston, Jessica Biel ve Demi Moore'un izlediğini ortaya koydu.


Derneğin Eğitim Komisyonu Başkanı David Reath, bu tür ameliyatlara rağbetin tek nedenle açıklanamayacağını ancak kadınların gündemden düşmeyen kişilerden etkilendiğinin bir gerçek olduğunu belirtti. Reath, "Onları görüyoruz ve kendi kendimize 'Onlar gibi olmak istiyoruz' diyoruz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Â

Kadınlar Michelle Obama kolu istiyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!