Gençleştirmeye yardımcı 4 bitki

Güncelleme Tarihi:

Gençleştirmeye yardımcı 4 bitki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2012 00:00

Yüz gençleştirmeye yardımcı olan bitkiler bir araya geldi.

Haberin Devamı

Bitki uzmanı Tarkan Güveloğlu "Günümüzde  güzellik ve doğal bakım tekniklerini sağlayan bitkilerde büyük  bir çeşitlilik var. Milyonlarca bitki arasından yenileri  keşfediliyor ve bazılarınının faydaları yeni yeni ortaya çıkıyor. Kırışıklıklara çözüm olan 4 bitki, doğada en etkili olanları" diyor. Derin ve ince çizgilere, sivilcelere kadar  birçok  probleme “yüzde 100 doğal” yöntemleri uygulayan Herbalist Güveloğlu, "Doğadaki maddeler inanılmaz  yararlar  sağlıyor. Enzimler, vitaminler ve diğer  biyolojik  maddeler  barındıran şifalı otlar, meyve asitleri ve doğal ürünler, cilt sorunlarına, derideki olumsuz görünümlere tam etki sağlıyor" diyor.

 

NAR ISIRGAN ÜZÜM VE ARGAN

 

Haberin Devamı

Bakımsız bir cilt ve yaşından  daha  ileri bir görünüme teslim olmak  zorunda  kalanlar için bir araya getirilen doğal arti-zaman tamircileri; nar çekirdeği, ısırgan tohumu, üzüm çekirdeği ve sadece  Fas'ta yetişen Argan yağı.

 

GÜZELLİKTE YERLİ DEVRİM


Kremdeki içeriklerin hepsinin cildi yeniden yapılandırmada özel katkıları var.  Örneğin dünyada sadece Fas'ta yetişen argan ağacından elde edilen öz yağ tam bir zaman tamircisi. "Gençlik Hormonu" olan östrojen ve benzeri  hormonlar barındıran  üzüm çekirdeği yağı ise  tüm cilt tipleri  için güzellik ve gençlik kaynağı. Üzüm çekirdeğinde ayrıca sigaranın yol  açtığı hücre hasarını geriye çeviren yenileyici unsurlar yer alıyor.


Genç kadınların cildindeki erken yıpranma sürecine karşı da güçlü  anti-aging  etkileriyle kalkan oluyor. Erken gelen çizgiler, sivilce izleri,  kızarıklıklar ve  lekelere karşı  savaşıyor.  Olgun ciltlerdeki  esneklik, elastikiyet ve sıkılık  ihtiyacı için de ideal.  40 ve 50 yaş sonrası kadınları genç görünümle  ödüllendiriyor, yüzü yeniden şekillendiriyor. Formülünde kullanılan bitki ve  tohum yağları  tamamen ekolojik  tarımla yetişiyor. Bu nedenle çevre dostu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!