Fotoğrafın mücevherle buluştuğu sergi

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafın mücevherle buluştuğu sergi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 10:37

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach’ın katılımıyla ve Saint Benoit Fransız lisesi Müdürü Pierre Gentric'in desteği ile gerçekleşen “Mezunlarımız Hazinelerimiz” sergisi 20 Nisan Carşamba günü saat 18:30' da La Galeri'de açılıyor.

Haberin Devamı


Saint Benoit Fransız Lisesi eski mezunlarından Nazan Eksen Pauwels, Nural Bekiroğlu ve Çiğdem Erkoç tarafindan düzenlenecek olan sergide, öğrencilikleri boyunca aynı sıraları paylaşıp mezun oldukları okullarına yıllar sonra cok özel bir sergi ile dönen üç sanatçının çalışmaları yer alıyor.

Seramiğin, fotoğrafın, mücevherle buluştuğu, değişik bakışlarla yorumlandığı, parlak, ışıltılı cok şık bir tasarım sergisi...

Sergi 20 - 30 Nisan arasi Pazartesi - Cumartesi gunleri 9:00 - 18:00 saatleri arasinda ziyaretçilerin ve sanatseverlerin beğenilerine sunulmuştur. Sergilenen tasarımlar satışza açık olacaktır.

Fotoğrafın mücevherle buluştuğu sergi


TANITIM YAZISI

“Mezunlarımız Hazinelerimiz”

Haberin Devamı

Sekiz senelik arkadaşlık, okul sıraları, ortak sevinçler, heyecanlar, endişeler..
Sonra mezuniyet, ayrılan yollar..
Ve şimdi.. Biz üç arkadaş yine birlikteyiz, hiç ayrılmamış gibi, bir an önce mezun olmak için onca uğraştığımız okulumuzun çatısı altında yine yeniden beraberiz..

Heyecanımız bu kez sanat için. Seramiğin, fotoğrafın, mücevherle buluştuğu, değişik bakışlarla yorumlandığı, parlak, ışıltılı bir tasarım sergisi hazırladık.
Bu bizim okulumuza teşekkürümüz..
Ailelerimize teşekkürümüz...
Birbirimize teşekkürümüz..
Geçmişimize teşekkürümüzdür...
...
Bu sıradışı tasarımları sizlerle paylaşmak için 20 Nisan 2016 Çarşamba günü La Galerie / Saint Benoît Lisesi'ndeki açılışımıza bekliyoruz.

La Galerie ve Saint Benoît Lisesi bu geceyi eski mezunların onuruna düzenlemektedir.

235 senelik bir eğitim mirası...

Fotoğrafın mücevherle buluştuğu sergi

 

BAKMADAN GEÇME!