Estetik ve güzellik danışmanı Damla Demir Yılmaz yazdı: Kusurların izindeki güzellik

Güncelleme Tarihi:

Estetik ve güzellik danışmanı Damla Demir Yılmaz yazdı: Kusurların izindeki güzellik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2023 08:34

Moda, artık doğal kalmayı tercih ediyor. Tecrübeli, işini hakkıyla yapanlar, radikal değişiklikleri savunmaz. Aynı kalmayı sağlamak da büyük marifettir.

Haberin Devamı

Bu hafta, radikal estetikten kendini koruyan ve destek aldığı noktaların kendilerini değiştirmediği başarılı kadınları ele aldım.Onların ortak özellikleri, doğal güzelliklerinin yanında genellikle kusur gibi görünen bazı noktaları nasıl avantaja dönüştürdükleri.Her kadın güzeldir, bana göre her kadının kendisine ait bir aurası vardır. Harmoni bunların karşıya yansımasıdır.Kiminin uzun burnu, kiminin geniş ağzı, küçük gözleri, ince dudakları onları özel ve uyumlu kılan özellikleridir.

İşte o isimler:

Çağla Şıkel:

Yıllara meydan okuyan bir güzelliğe sahip olan Çağla Şıkel’in sağlıklı beslendiği, sporun hayatında ciddi bir yer kapladığı biliniyor. Hiç cerrahi müdahale yaptırmamış.Cilt sağlığını düzenli cilt vitaminleri ve özel lazer, radyofrekans sistemleriyle koruyor, cildinin gevşemesine izin vermiyor.Kuru olması dezavantajı olan cildini yıllardır koruyor. Mesleği dolayısıyla her gün makyaja maruz kalan cildinin bundan zarar görmemesi de ne kadar bilinçli olduğunun kanıtı.Fiziğiyle uyumlu yüzü, ince, uzun boynuyla her dönemin modeli olma hakkına sahip.

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya:

Yüzündeki organları tek tek incelersek kusur bulmamız olası ama bütünsel bakıldığında uyum ve denge söz konusu.Göz kapaklarındaki volüm, gür kaşları ve volümü az olan üst dudağıyla dengeli bir görüntü sergiliyor.Beyaz tenli bir Akdeniz kadını yapısına sahip olmasına rağmen cilt kalitesi ve sağlığı için aldığı destekler, doğallığını koruması adına yerinde olmuş.

Pınar Deniz:

Güzellik danışmanı olarak hep savunduğum bir örnektir Pınar     Deniz.Herkes kalın dudaklara sahip olmasın, olmamalı. İnce dudağın bir yüze nasıl yakıştığının kanıtı.Yemyeşil gözleri, tek başına dar sayılabilecek ama kendisinde tam olan alnına ve elmacık kemiklerine uyumu, çene kontürünün netliği ile doğal bir şekilde harmanlanmış gibi.

Burcu Biricik:

Gözlerinin güzelliği, Avrupai görüntüsü ve beyaz teni, kendisini güneşten korumaya mecbur bırakıyor.Cildinin canlılığını ve yaş hasarı almamak için nem desteklerini deri altından profesyonel şekilde alması, cildinin kalitesini koruyacak.

Haberin Devamı

Yılda bir kez enerji bazlı sistemlerden de yararlanırsa cilt yapısına ve ten rengine göre oluşabilecek dezavantajları fırsata çevirebilir.

Ezgi Mola:

Mesleğindeki başarısının yanında gülen gözleri ve anlamlı bakışları, oynadığı her karakterin izleyiciye geçmesinde önemli etken.Saç modelini radikal şekilde değiştirince yüzü ve gözlerindeki hem dozunda çekiklik hem de yeterli büyüklük daha fazla ortaya çıktı.Cildinin kalitesi, cilt kalınlığıyla orantılı ve bu da cildin leke olma ihtimalini düşürüyor.Düzenli olarak cilt temizliği yaptırmaya önem verdiğini düşünüyorum.

Şevval Sam:

Orta yaş kategorisinde yer alan oyuncu, özellikle deniz mavisi gözlerinin değerinin farkında.Oyuncu olmasının getirdiği mimik yoğunluğuna yine mesleğinden kaynaklı olarak sanırım müdahale ettirmiyor.Doğal tıbbi destek alması iyi olabilir. Aile genetiğine bakıldığında cilt kalitesi doğru beslenmesiyle destekli, güzel ilerliyor.

Haberin Devamı

Eda Ece:

Oyuncunun ağız yapısının orijinalliği ve doğallığı, gözlerindeki canlılıkla uyum içinde.Derisinin kalın olması ve yanaklarının güçlü durmasıyla, balık etli güzeller kategorisinde ilk akla gelen isimlerden.

BAKMADAN GEÇME!