Dünya liderlerinden 'seks' tavsiyeleri

Güncelleme Tarihi:

Dünya liderlerinden seks tavsiyeleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2012 10:05

İnternet haber sitesi Daily Beast, aralarında Castro’dan Putin’e, Kennedy’den Kraliçe Victoria’ya kadar birçok dünya liderinin demeçlerinden yola çıkarak verdikleri seks tavsiyelerini derledi.

Haberin Devamı

Vladimir Putin:  Rusya Devlet Başkanı, hükümet karşıtı protestoları sonucunda hapse atılan Rus punk grubu Pussy Riot’u eleştirirken grup seksle ilgili görüşlerini de açık etti. Grup üyelerinin Moskova’daki ulusal biyoloji müzesinde bir grup sekse katıldığı ve bunu internete verdiği haberleri üzerine Putin, “Bazıları grup seksin daha iyi olduğunu söylüyor. Topluca yapılan her harekette olduğu gibi, onda da tüm yükten kurtulmak daha kolay” yorumunda bulunmuştu.

John F. Kennedy: ABD’nin Pulitzer ödüllü başkanı, üç günden daha uzun süre sekssiz yaşayamadığını açıklamıştı. Efsanevi lider Kennedy’nin katıldığı bir zirvede dönemin İngiltere Başbakanı Harold Macmillan’la sohbetinde “Merak ediyorum senin için de öyle mi, Harold? Üç gün sevişmediğimde korkunç bir başağrısı yaşıyorum” söylediği kaydedilmişti.

Haberin Devamı


Bill Clinton: ABD’nin oral seks skandalıyla hafızalara kazınan eski lideri, Amerikan halkına kaçamaklarla ilgili ders niteliğinde bir yaklaşım öğretti. Başkan, verdiği cevapların hangi zaman dilimine ait olduğunu örtbas etmek için iki yol geliştirmişti. Buna göre, onaylama cevabı “şu an ve daha önce hiç yaşanmadı” veya “şu anda yok” anlamlarına gelebilirdi. Dolayısıyla Clinton kendisine “(Monica) Lewinski’yle herhangi bir cinsel ilişkiniz var mı?” sorusuna “hayır” cevabını verdiğinde, şimdiki zaman çekiminde sorulan bir soruyu yanıtladığı için kendini tamamen doğruyu söylüyor adlediyordu.

Dominique Strauss-Kahn: New York’ta bir otel görevlisine cinsel taciz iddiasıyla tutuklanıp hapse girerek istifa etmek zorunda kalan eski IMF başkanının adı, bu davadan aklanmasına karşın Fransa’da katıldığı öne sürülen fuhuş partileriyle yeniden zora girmişti. Grup seks partilerine katıldığını itiraf eden DSK’nın avukatı ise, “Tahmin edebileceğiniz gibi bu tür partilerde pek giyinik olmuyorsunuz. Dolayısıyla çıplak bir kadının hayat kadını olup olmadığını anlamak da bu yüzden çok zor olur” sözleriyle savunma yapmıştı.

Silvio Berlusconi: Görevi bırakmasına yol açan Bunga Bunga partileriyle bilinen eski İtalya Başbakanı, bir keresinde yaptığı espriyle sekse düşkünlüğünü gözler önüne sermişti. Berlusconi, “Benimle birlikte olup olmayacağı sorulan kadınların yüzde 30’u ‘evet’ cevabını vermiş, kalan yüzde 70’i ise ‘Ne, yeniden mi?’ demiş” esprisiyle uzun süre konuşulmuştu. Berlusconi, hayat kadınlarıyla birlikte olmaya sıcak bakmadığını da “Elde etmenin keyfine varamadan duyulan tatmini asla anlamıyorum” sözleriyle dile getirmişti.

Haberin Devamı


Prens Philip: Libya’nın öldürülen diktatörü, yalnızca sekse değil Viagra’ya da düşkünlüğüyle biliniyordu. Öyle ki, bir keresinde Prens Andrew’la ticari ortaklık toplantısı öncesinde dört kadınla birlikte olduğu, Berlusconi’ye “bunga bunga” sözünü de onun öğrettiği öne sürülmüştü.

Fidel Castro: Gizemli fakat efsaneleşmiş bir cinsel hayatı olan eski Küba lideri, bir keresinde gayri meşru çocuklarının sayısının “bir kabileyi” bulduğunu itiraf etmişti. Eski bir kurmayı ise Castro’nun hayatı boyunca en az 35 bin kadınla birlikte olduğunu (ki bu 40 yıl için gün başına iki kadına denk düşüyor) söylemiş ve “Castro’ya güç veren şeyin cinsel gücü olduğuna inandığını” açıklamıştı.

Haberin Devamı


Kraliçe Victoria: İngiliz kraliyet tarihinde tahtta en uzun süre kalan tek isim olan Victoria, aynı zamanda cinsellikle ilgili baskıcı tutumuyla da biliniyor. Lezbiyen ilişkiye onay vermeyen Victoria, eşi Prens Albert’la cinsel birlikteliklerini “cennete layık bir aşk” olarak tanımlamıştı. Evliliklerinde dokuz çocuk sahibi olan Kraliçe Victoria, doktorunun daha fazla çocuk doğurmaması için yaptığı uyarıya “Ah Sir James! Bu artık geceleri eğlenemeyeceğim anlamına mı geliyor?” karşılığını vermişti.


Kral 8. Henry: 6 kez evlenmesiyle bilinen Kral, eşlerinden birini idam ettirmişti. Kral’ın, beşinci eşi Anne Boleyn’in idam günü 26 kadınla birlikte olduğu söyleniyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!