Doğmamış kızı kilo verdirdi

Güncelleme Tarihi:

Doğmamış kızı kilo verdirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 11:35

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 29 yaşında 172 kiloya ulaşan Tahir Cem Emhoş, henüz doğmamış kızının, rüyasında “Baba sen neden şişmansın” demesiyle zayıflamaya karar verdi, midesine ameliyatla kelepçe taktırdı ve 4 ayda 60 kilo vermeyi başardı.

Emhoş  ortaokulda iken, geçirdiği trafik kazası nedeniyle iki ay yatarak tedavi gördüğünü ve aşırı kilo almaya başladığını anlattı. 29 yaşında 172 kiloya ulaştığını kaydeden Emhoş, yaptığı diyetlerle 19 kilo verebildiğini, diyeti bozduğunda ise 29 kilo aldığını söyledi. 172 kiloya ulaştığında ise geceleri uyumakta zorlandığını ifade eden Emhoş, “Nefes almakta çok zorlanıyordum. Şeker hastalığı başladı, karaciğerde yağlanma oluştu. Aşırı horlamam başladı”

DOĞMAMIŞ KIZININ RÜYASI


Midesine kelepçe taktırarak zayıflamayı düşündüğünde araştırma yaptığını, daha sonra bu fikrinden vazgeçtiğini belirten Emhoş, “Eşim hamile ve bir ay sonra kızım olacak. Bir gün, rüyamda kızım bana, 'Baba sen neden şişmansın' deyince mideme kelepçe taktırmaya karar verdim” diye konuştu.

Akdeniz Üniversite Hastanesi'nde, Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güner Öğünç tarafından midesine ameliyatla kelepçe takılan Emhoş, iki gün içinde tekrar işine başladığını söyledi.

4 AYDA 60 KİLO VERDİ


Emhoş, 172 kilodan, 4 ayda 60 kilo vererek 112 kiloya düştüğünü dile getirerek, varmak istediği kilonun 90 olduğunu vurguladı. Şu anda hareket etmekte hiçbir sıkıntı yaşamadığını ifade eden Emhoş, şişmanlık nedeniyle oluşan hastalıkların da ortadan kalktığını kaydetti. Emhoş, şöyle konuştu:

“Eğer sporla, diyetle kilo veremiyorsan ve yaşamayı seviyorsan mide ameliyatı olacaksın. Yaşamasını bileceksin, her şeyin tadını alacaksın. Çok yaşamak isteyen ameliyatı yaptıracak, başka şansı yok.

66 beden giyiyordum, şimdi 58 beden kıyafet giyiyorum. Ameliyatın en büyük masrafı gardırobuma oldu. Bütün elbiselerimi ya daralttırdım ya da yeni elbiseler almak zorunda kaldım.”
(HSN-ŞEN-MLK)

10:38 28/09/07"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!