Destek tedavilerle bağışıklığınızı güçlendirin

Güncelleme Tarihi:

Destek tedavilerle bağışıklığınızı güçlendirin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2023 08:30

Yaşam tempomuz arttıkça stres, sağlıksız beslenme ve yetersiz uyku gibi etkenler bir araya gelerek bağışıklık sistemini zayıflatabiliyor. Bu durum pek çok sağlık sorununu da beraberinde getiriyor.

Haberin Devamı

Günlük yaşamda maruz kaldığımız kimyasallar ve ağır metaller, kötü beslenme, stres, radyasyon ve hava kirliliği gibi faktörler de bağışıklık sistemimizi zayıflatıyor. İlaçlar, antibiyotikler, yediğimiz gıdalardaki koruyucu kimyasallar ve sebze-meyve üretiminde kullanılan böcek kovucu tarım ilaçları her yıl vücudumuzda kimyasal birikimine neden oluyor.

Alternatif destekleyici tedaviler bu koşullarda imdadımıza yetişiyor. Gelin, saçımızdan tırnaklarımıza, cildimizden bağışıklık sistemimize kadar genel sağlık sistemimize faydalı tedavilere birlikte göz atalım.

Destek tedavilerle bağışıklığınızı güçlendirin

“Hair nail coctail” saç ve tırnak sağlığını destekliyor

Haberin Devamı

Hair nail coctail, adından da anlaşılacağı üzere saç ve tırnaklarda destek etkisi yaratacak doğal vitaminlerle formüle edilen özel bir karışım. İçeriğinde yoğun miktarda bulunan çinko ve B vitamini kompleksleri (B1, B2, B5, B6, B7, B9, B12) sayesinde saç köklerinin ve tırnakların desteklenmesini sağlıyor.

Destek tedavilerle bağışıklığınızı güçlendirin

Yapılan araştırmalar vücuttaki tüm enzimatik tepkimelerde aktif rol oynayan çinkonun cilt yaşlanmasını, saç dökülmelerini ve tırnak kırılmalarını önemli ölçüde azalttığını kanıtlar nitelikte. Hair nail cocktail aynı zamanda saç ekiminden sonra destekleyici tedavi olarak da uygulanabiliyor.

Destek tedavilerle bağışıklığınızı güçlendirin

 “Ozon terapi” bağışıklığı destekliyor

Ozon terapi temelde oksijenin saf, duru bir şekilde doğal haliyle insan vücuduna verilmesi ve böylelikle hücrelere daha çok oksijen gitmesi prensibine dayanıyor. Ayrıca bir anti-aging yöntemi olarak tercih edilen ozon terapi sayesinde bağışıklık destekleniyor.

Destek tedavilerle bağışıklığınızı güçlendirin

Haberin Devamı

 “Myers kokteyl” metabolizmayı destekliyor

Myers kokteyli stres ve baskı altında çalışan, medikal tedavilerine destek arayan kişiler için tercih edilen bir tedavi yöntemi. İçeriğinde C vitamini, kalsiyum, magnezyum, vitamin B kompleksi (B5, B6 ve B12) ve iz mineralleri bulunan Myers kokteyli, damar yoluyla doğrudan kan dolaşımına enjekte ediliyor. Genel sağlık fonksiyonlarını desteklemeyi isteyenlerin tercih ettiği Myers kokteyli barındırdığı vitamin ve mineraller sayesinde kasların ve sinirlerin normal çalışmasını, gıdaların enerjiye dönüştürülmesini ve metabolizmanın korunmasını destekliyor.

“Glutatyon C terapisi” C vitaminiyle kombine bir tedavi

Haberin Devamı

Glutatyon C terapisi, glutatyon enzimi ile C vitaminiyle oluşturulmuş olan kombine bir tamamlayıcı tıp tedavisi.
İnsan vücudunda doğal olarak bulunan sistein, glisin ve glutamat adı verilen üç temel aminoasidin bir araya gelmesiyle sentezlenen glutatyon, toksinlerin ve serbest radikallerin hücrede mitokondri hasarı oluşturmasını engellemeye yardımcı oluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!