Karın yağlarını eriten mucize: Yoğurt

Güncelleme Tarihi:

Karın yağlarını eriten mucize: Yoğurt
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 21:19

Pek çok kişi karın ve bel bölgesindeki yağlanmalardan şikayetçi. Yapılan diyetler, egzersizler ve özel tariflerin etki etmediği bel simidine yoğurt ile veda edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yoğurdun faydaları

Yoğurt dünya çapında en çok tüketilen süt ürünlerinin başında geliyor. Kalsiyum bakımından zengin olan yoğurt hem göbek eritme hem de karın yağlarının yok olmasında etkin rol oynamaktadır. Yoğurdun en önemli özelliklerinden birisi de kemik yapısı için önemli olan kalsiyumu içermesidir. Kış aylarında hastalıklardan korunmak için bir kâse yoğurt hem bizi soğuk algınlığından korur hem de bağırsaklarda bulunan tehlikeli ve zararlı mikropların yaşamasını engeller.

Karın yağlarını eriten mucize: Yoğurt

Günlük hayatımızda yoğurdun yeri

Hayatımızda hiç bizden ayrılmayan ve bel çevresinde yerleşmiş bulunan karın yağları ile başınız belada mı? Peki, karın yağları eritme konusunda kaç tane site dolaştınız? Onlarca, yüzlerce? İşte ilk defa duyacağınız bir formül söylesek sizlere inanır mısınız? Yoğurt. Evet, yanlış duymadınız yoğurt ile göbek yağlarının eritilmesi tabii ki mümkün. Yapılan birçok araştırma yoğurtun kilo vermeye yardımcı olduğunu ortaya koyuyor. Yoğurtun içerdiği kalsiyum ve amino asitler bünyede bulunan fazla yağları yakar. Bunun yanında kasları kuvvetlendirir.  Bununla birlikte gereksiz yağların dışarı atılmasında yağ hücrelerine katkıda bulunurlar. Yağların yanında cilde de iyi gelen yoğurt, maske olarak kullanıldığında cildin nemlenmesini sağlamaktadır. Özellikle kuru ciltliler yoğurt ve bal maskesi ile değişimi görebilirler. Geceleri gözünüze uyku girmiyor mu? İşte yine yoğurt burada devreye giriyor. Akşam yenen bir kâse yoğurt uykuya dalmayı kolaylaştırır ve daha dinlendirici bir uyku sağlar. Bu kadar fazla faydası olan yoğurdu masalarınızdan eksik etmeyin. 

BAKMADAN GEÇME!