Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında bulunan not kafaları karıştırıyor!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında bulunan not kafaları karıştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 09:23

Poyraz Karayel yeni sezona hızlı bir giriş yapıyor. Ayşegül evlilik kararı almasına rağmen yaşadığı vicdan azabı geçmiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül'ün evleniyor olması ve kitabın arasından çıkan not yeni sezonun dikkat çeken detayları. Peki Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin Poyraz Karayel'in yayınlanacağı tarih ve dizinin yeni sezon fragmanı

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 63. Bölüm Fragmanı yayında! Poyraz'ın ölümünü kabullenmeye çalışan Ayşegül, teselliyi başka bir aşkta mı bulacak? Poyraz Karayel yeni sezonu beklenmedik bir gelişme ile açıyor! Poyraz Karayel merakla beklenen yeni sezon ilk bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Poyraz Karayel yeni sezon tanımıyla herkesin tüylerini diken diken etti! Poyraz Karayel, beklenmedik olaylarla sona eren bir sezon finaliyle akılları karıştırmıştı...  Yeni sezonda neler olacağı ise büyük bir merak konusu haline geldi... İşte heyecan ve merakla beklenen Poyraz Karayel'den etkileyici bir fragman daha!

Poyraz Karayel'in yeni sezonun ilk bölümü bu hafta ekranlara gelecek fakat dizinin hayranları Poyraz'ın yaşayıp yaşamadığını merak ediyor. Dizinin yeni sezon öncesi yayınlanan fragmanlarda Poyraz'ın ölmemiş olma şüphesi tüm dengeleri bozuyor. 

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur.

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir. Ayşegül ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Çok korkutucu ve kanlı bir gece onları beklemektedir...

POYRAZ KARAYEL DİZİSİNİN HİKAYESİ

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye. Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!