Poyraz Karayel 62.bölüm fragmanında Sefer ortaya mı çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 62.bölüm fragmanında Sefer ortaya mı çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 16:53

Poyraz Karayel dizisinin nefes kesen son bölümünün ardından hayranları şimdi merakla 62.bölüm fragmanını bekliyor. Poyraz Karayel'in yeni bölüm fragmanında Sefer ortaya çıkacak mı? Dizinin hayranları şimdi bu soruyu soruyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı çekimleri devam ettiğinden henüz yayınlanmadı

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 61. bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Neşet, Ayşegül'ü kaçırıyor. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Poyraz Karayel 61. bölümde Poyraz ve Bahri, Neşet'in peşindeydi. İşte Poyraz Karayel 61. son bölüm...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Neşet'in Ayşegül'ü kaçırması olayların seyrini değiştiriyor!

Neşet Ayşegül’ü kaçırır. Hem Poyraz hem Bahriler bu yüzden delirmek üzeredir. Neşet Poyraz’a bir değiş tokuş önerir. Aysen Berk’in defterinden aldığı kağıtları vermesi karşılığında Ayşegül’ü vereceğini söyler. Fakat Ayşegül’ün Neşet’in elinden kaçmasıyla bu anlaşma suya düşer.

Ama Neşet kısa sürede Ayşegül’ü yine yakalar. Bu kovalamaca sırasında Poyraz polislere yakalanır. Artık parmaklıklar arkasında eli kolu bağlıdır. Bahri ise kızı için büyük bir fedakarlıkta bulunur ve savcıya bir anlaşma önerir.

Haberin Devamı

Neşet Rus dostlarının yardımıyla Ayşegül’le beraber Rus Büyükelçilik Konutu’na saklanır. Ayşegül’ü oradan almak artık iyice imkansızdır... Ama Poyraz’ın pes etmeye hiç mi hiç niyeti yoktur...!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE!

POYRAZ KARAYEL 61. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 61. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 60. Bölüm'e Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuk oldu!

Kanal D’nin, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Emel Çölgeçen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, Şebnem Hassanisoughi, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Poyraz Karayel” 60.Bölüm'de seyirciye büyük bir sürpriz hazırladı!  

Züfikar, Taş Kafa ve Meltem'in Sefer'in mezarını ziyaret ettiği sırada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da geliyor. Duygusal anların yaşandığı o sahneler günün de en çok konuşulan anlarından biri oluyor!

Neşet Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını öğrenmiştir ama bunu Ayşegül’e belli etmez. Tam tersine Ayşegül’ün daha çok üstüne gitmeye başlar. 
Poyraz Zülfikarlar sayesinde öğrendiği imalathanenin yerini savcıya söyler. Karşılığında da içinde oldukları davalara takipsizlik kararı verilmesini ister. Fakat işler karışır.

Haberin Devamı

Savcı hem Poyraz hem de Bahri ve adamları için gözaltı kararı çıkarır. Herkesin Meltem’in mekanda saklanmaktan başka çaresi kalmamıştır. Bu arada Neşet de savcının peşinde olduğunu bildiğinden yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama yurtdışına yalnız gitmeye niyeti yoktur... Poyraz bu kaçışa engel olabilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!