Oturma odasındaki oyun alanı

Güncelleme Tarihi:

Oturma odasındaki oyun alanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2009 18:42

Cihan Ünal, geçen sezon sahnelenmeye başlanan Altı Haftada Altı Dans Dersi oyunundaki dans performansıyla çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Deniz İNCEOĞLU

Bu yaşta nasıl bu kadar hareketli olabiliyor, diye magazin camiası sırrını araştırıp durdu. Onun tek sırrı, spora olan tutkusu. Omzundaki ve dizindeki sakatlığa rağmen, ameliyatı sezon bitimine erteledi. Ardından fizik tedavilerine devam etti, hareket etmeyi kolaylaştırabilmek için pek çok aletle çalıştı. Ameliyat olduğu hastanede, bazı fizik tedavilerde Wii Fit kullanıldığını fark etti. Kullananların çok da eğlendiğini görünce hemen denemeye başladı ve bir Wii Fit ve Wii Sports edindi. “7’den 70’e herkesin kullanımına ve zevkine uygun. İçeriği yaşlıların vücut dinamizmini devam ettirmesi için ideal. Hem spor yapıyor, hem eğleniyor, hem de iç ritminizin zinde kalmasını sağlıyorsunuz. Bu özellikler, bilhassa bizim meslekte çok önemli. Çünkü bir oyuncu için ritim, denge, refleks ve tempo çok önemlidir” diyor.
“Bazen daha çok yürümek ya da koşmak istiyorum ama dışarı çıkacak vakit bulamıyorum. Artık ekrandaki eğitmenimle istediğim saatte, istediğim kadar spor yapabiliyorum. En çok da uzaklara gitmek zorunda olmadan kayak yapmak ve bovling oynayabilmek pratik oluyor. Bir de arkadaşlarım gelirse çok daha keyifli. Bazen kendimi kaptırıp çok kullandığımda ‘Yeter bu kadar’ ya da ‘Su için’ diye uyarması da etkileyici.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!